- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Nem olyan draga az.
Es a Steinbach legalabb az utolso csavarig biztosit alkatreszt.Probaltam alkatreszt rendelni Intexhez - na ott korant sincs ilyen alkatresz ellatas.
Szoval oruljunk, hogy Steinbach cuccunk van es nem dzsunka tech Kinabol... -
kory24
őstag
Nálam sajnos a szilikon zsír se segít...
Amikor nem megy a szivattyú, ott az előszűrő tetején a csavarnál nagyon lassan, de ereszti a vizet....
Látszólag pedig a tömítő gyűrű is a helyén van, lehet rendelek majd egy másik gyűrűt, addig így marad
Minden homokszűrő ennyire körülményes egyébként vagy csak ez a márka/típus?
-
kory24
őstag
Köszi
Még egy olyan kérdésem volna, hogy ott az előszűrőnél azt a lefogató műanyag csavart jó erősen kell rá tekerni amennyire (kézzel) csak bírom ?
Mivel előszűrő azt kell néha takarítani? (bár zsákkal szkimmert használok így elvileg nemnagyon jut be oda nagyobb cucc)
Mert ha igen, akkor pl nem kopik ki a menet a többszöri fel és lecsavarástól? Vagy elég szezon végén kiüríteni csak?
Illetve kézzel tekerhetem izomból ameddig csak bírom ? Nem tud megszakadni műanyag menet? -
kory24
őstag
Ma reggel szét szedtem előszűrőnél, kivettem kosarat kipucoltam meg vissza tettem, tompító O gyűrű is helyén van, látszólag jól, visszatekertem lefogatót, majd este érek haza megnézem ereszt e még…
Azt a fehér szűrő kosarat hogy érted nincs a helyén?
Van itthon szilikon zsírom (automata kávé főző kenésére használom), azt pontosan hova is kellene kenjem? A menetre vagy a tömítő gyűrűre? -
kory24
őstag
Szuper….
Nekem nap nem éri elvileg, elő tető alatt van.
Egyebbkent mennyi ezeknek átlag életkor? (Napi 2x 2 órát járatom)Én 65-ért vettem, de nemtudom lett-e volna ennyiért más jobb választás.
Ha ezt a kis eresztést meg tudnám oldani elégedett is lennék/leszek, mert amúgy megfelel teljesítménye, működése.
-
agyhalal
aktív tag
Jó, hogy megemlítetted ezt a benyomón lévő vegyszeradagolót. Arra gondolsz, amibe a kicsi tabletta fér csak bele? Jól sejtem, hogy ebből akkor is oldódik a vízbe a tabletta, ha nem megy a szűrő?
Azért kérdem, mert egy nagyon régi úszó adagolóban szoktam használni a multitablettát, de a kényelem miatt kipróbáltam egy hétig a homokszűrő előszűrőjében is. De mivel az csak napi 1-2 alkalommal megy, maximum 3 órán keresztül, így a hét végefelé azt vettem észre, hogy kezd opálosabb lenni a víz a kevesebb klór miatt. Gondolom, csak akkor jutott a klóros víz a medencébe, amikor ment a szűrő és az a napi kétszeri átforgatás kevés volt neki.
Most arra gondoltam, hogy a Bestway homokszűrőhöz kaptam én is egy benyomóra szerelhető tablettatartót és ha onnan szivárog a vízbe a klór a szűrő állandó működtetése nélkül is, akkor inkább azt részesítem előnyben. -
sepsi0
őstag
Ez a régi szűrőm, nem a 4: Marimex ProStar 6
Jó tanács, naptól védjétek... Az enyém még működik, de ideje volt cserélni, lehet befogom porszívózásra...
Lehet azért is fogyaszt többet, mert ez 6m3-es, de az új érzésre több vizet forgat, nagyobb a nyomás.A multitabletta maradhat uszós adagolóban?
Persze, nekem évekig abban volt... Most az új medencéhez van egy adagolója, ami a benyomó ágon van, nekem nagyon tetszik, oda rakjuk most a tablettát. -
kory24
őstag
Szia!
Köszönöm az ajánlást, de már megrendeltem a tegnap ajánlott Steinbach-ot szűrőlabdával.
Remélem az is jó leszEsetleg infó, hogy hogyan kell majd használni?
Összeszerelem, megtöltöm a labdákkal és akkor kell egy visszamosatás program, vagy labdák nélkül kell először a visszamosatás?
Utána pedig mindig a filteres (szűrős) program vagy elég néha csak keringetős?
A multitabletta maradhat uszós adagolóban?
(mert olvastam már valami szkimmeres megoldást is, meg keringetőbe tevőst is.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpársportok
- Gumi és felni topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest