- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Nekem a konzisztencia miatt lett ez véve. Általában steaket legalább 6-8 főre szoktam főzni
Az első "jó" értékhez pedig tényleg vedd hozzá, hogy a körülmények miatt az is minimum szuper volt, a korábbi hóesés miatt a grill eléggé hektikusan viselkedett. Tetejében első alkalommal újra kellett tanulnom, hogy mennyire bízhatok a hőmérőben és hogy működnek a szenzorjai (sokkal jobban, mint számítottam). A második alkalom jobb lett, mint amire számítottam.
Szemjuel: Na, kíváncsi leszek hogy megy. Itt kb 60-63 perc volt a sütési idő (ld szuboptimális körülmények), ahogy nézem, ott ez hosszabb lesz.
bteebi: Jaja, privát grillel egyszerűbb az élet
, de egyébként asztali grillel, air fryerrel és dutch ovennel is biztosan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Második generációhoz érkezett a Meater okoshústűje – megnéztük, mi sül ki belőle.
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robot fűnyírók
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest