Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
A nejem vitte a gyereket az iskolába, ahogy mesélte mocskosul bekopogott és persze csak lépésben ment (miért is állította volna le
) de azért beértek a suliba, olyan 6 - 7 száz méteren kínozták. A sulinál már meg is állt, utána húztuk haza. Én is azt hittem hogy hengerfej le és minimum a szelepek kuka, de volt itthon egy régi feszítőm és próbából gyorsan összeraktam. Kopogás nélkül küllőre indult a motor, mondtam is a nejemnek hogy menjen a templomba és dobjon be szentantalnak egy ötvenest
Amúgy ezeknél a hulladékoknál egy injektor hiba, csúnyább kolompolást tud csinálni mint ha valami összeakadna vagy lógna valamelyik csapágy.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de azért beértek a suliba, olyan 6 - 7 száz méteren kínozták. A sulinál már meg is állt, utána húztuk haza. Én is azt hittem hogy hengerfej le és minimum a szelepek kuka, de volt itthon egy régi feszítőm és próbából gyorsan összeraktam. Kopogás nélkül küllőre indult a motor, mondtam is a nejemnek hogy menjen a templomba és dobjon be szentantalnak egy ötvenest
Amúgy ezeknél a hulladékoknál egy injektor hiba, csúnyább kolompolást tud csinálni mint ha valami összeakadna vagy lógna valamelyik csapágy.
T0mBd1gg3R