Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
Valaki a csoportból vezetett már új 190+ lóerős Mazda 6-ost automata váltóval az elmúlt néhány évben? Kíváncsi lennék milyen volt a váltója érzetre. Esetleg, ha vezettél VW konszernes DSG váltós autót is, azzal összehasonlítva milyen?
-
tobias40
veterán
Értem,nekem jól működik a navi csak kicsit zavar hogy nem magyar nyelvű a menü és másképpen kell beállítani mint az Igo-t,de azért használom alkalmanként.
Frissítést kerestem hozzá és az ebay-en találtam 13-18000 ft-ért csak az zavar hogy ott 2016-17-es frissítést írnak és az enyémet még 2018-ban is lefrissítették a szervízben az előző tulajnak.
Tehát nem frissítettek azóta(nem gondolnám)vagy másképpen van a dátumozása ezeknek a "gyári" sd kártyáknak a Tom-Tom-nál.
-
NY_A
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
A Banner akkuk jó minőségük, ezért is választottam ezt. Van már vele tapasztalatom. Meg ehhez jutottam hozzá kedvezménnyel.
Fontos, hogy mindenképp AGM akkut vegyél. A hagyományos ólom-savas akksi hamar tönkre fog menni benne.
A gyári navit azon kívül, hogy megnéztem működik-e még nem használtam. Volt néhány autómban, egyikben sem működött anomália nélkül. Telefonról szoktam navigálni ha szükséges. Számomra egyszerűbb, és az biztosan naprakész. -
NY_A
őstag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Én a bikát szoktam rátenni a sarura addig amíg cserélek, de nem mindig van erre opció. Általában a rádiókód szokott a legnagyobb veszteség lenni ha az épp nincs meg, de itt ez szerencsére nem áll fent.
tobias40
Ha jól rémlik Neked ugyan olyan van mint nekem, majdnem egy napon is vettük, és még a színük is egyforma.
-
tobias40
veterán
Köszönöm mindenkinek az info-kat!
Az enyém 6. éves tehát hamarosan cserés lesz ezek szerint,milyet vegyek bele ami nem xarik be 3 év alatt?
Igaz még nem jelzett semmi olyat amit ti írtatok de a cellazárlatra valóban nincs biztosítás...
Simán kicserélhetem én is,csere közben nem "felejt,nullázódik" a memória és nem fog visítani a riasztó ha kiveszem az akkumulátort?
(gondolom nem de megkérdem)
Rádió és a fejegység többi elemei is megtartják a memóriában az adatokat,beállításokat? -
NY_A
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
A ledes világítás ellenállása nem szívja le az akksit.
Pár hét állás miatt bármelyik akksi képes lemerülni, a gyári riasztó simán lemeríti.
tobias40
Sok autó jelzi, ha merül benne az akku. Van amelyik nyitáskor többet villant az irányjelzőn, van amelyik spontán néhány dudálással jelzi, van amelyik a műszerfalon kiírja. Ha cellazárlatos az akku akkor az kivédhetelen, azt nem tudja időben jelezni az autó. Én többször jártam így. Egyik pillanatról a másikra ment tönkre az akku. Úgy tudod kivédeni, ha nem várod meg a végét. 4-5 évnél nem igazán szoktak többet bírni. Ha 5 évesen kicserélsz egy működő akkut akkor azért kihasználtad már rendesen, és kivéded az esetleges hibájából fakadó kellemetlenségeket. Szerintem.
Én amikor vásárolok egy "új" autót akkor ha nem volt igazoltan 1-2 éven belül akku csere benne akkor mindig újat teszek bele nem érdekel, hogy az éppen működik-e vagy sem. Rohadtam én már meg autópálya pihenőjében cellazárlatos akku miatt. Nem volt kellemes élmény a családdal felcuccolva.mm00
A start-stop rendszer csak a megfelelő körülmények mellett lép üzembe. Ha elég meleg a motor, nincs túl sok működő extra fogyasztó, és van elég feszültség az akkuban. Simán lehet, hogy már egy olyan stádiumban volt az akku amivel még használható volt az autó, de a start-stop rendszernek már kevés volt.
Márkakereskedésben vásárolt alkatrész mindig drágább lesz. Mások a beszállítási láncok, a raktárkészlet, az árrések. Elvileg a gyári jelzéssel ellátott akkuk tartósabbak is mint a többi, legalábbis régebben ez a hír terjedt. Az autógyárak más tűréssel dolgoznak, így a hozzájuk érkezű alkatrészek is más minőségűek. -
válasz
tobias40
üzenetére
jelez, sárga háromszögben felkiáltójel, és legalább 2 hibaüzenet az infotainmentben, az egyik, hogy nem megy a start stop a másik meg, hogy töltési gond van (vagy ilyesmi).
nekem is most halt meg az 5,5 éves gyári akksim. de a fentieket látva nem vártam meg , amíg teljesen feladja, ment a csere másnap. -
Moleman
addikt
válasz
SzaboZE
üzenetére
Nagyon furán tudnak reagálni a kínai ledekre az autók, az előző kocsimban a ledes helyzetjelző/féklámpa rakta vészüzembe a motorvezérlőt minden figyelmeztetés nélkül.
Canbus híján a helyzetjelző ellenállását figyelte, és ha nem talált megfelelő ellenállást (=kiégett mindkét oldalon), vészüzem, 80 lett a végsebesség, és addig is alig gyorsult. Egy nagyobb ellenállás párhuzamos bekötése elmulasztotta a problémát.Szerintem ebben az indexben valami extra ellenállás lehetett, amitől nem hiperventillált indexelés közben, cserébe pár hét állás alatt leszívta az akksit.
-
Moleman
addikt
válasz
tobias40
üzenetére
Nekem volt villogó sárga felkiáltójel és i-stop ikon hűvösebb időben, hogy nem hajlandó működni, mert már nem elég fickós az akksi. De ezután még évekig használható volt az autó startstop nélkül, mire ténylegesen elfáradt és már nem indult.
Azt sem kizárt, hogy az akkor beszerelt hulladék kínai ledes indexégő szívta le végleg. -
tobias40
veterán
Értem,köszi én is így gondoltam hogy jeleznie kellene...
Nem használok start stop-ot mert nem szeretem(és sztem a motornak sem tesz jót)és minden alkalommal kikapcsolom,tehát innen nem veszem észre..

Nekem érzetre kicsit lassan teker amikor indítok de az előző gazda azt mondta régebben is így volt tehát egyelőre kivárok.
-
mm00
aktív tag
válasz
tobias40
üzenetére
Mazdánál azt mondták jelezné az autó, kivéve ha cella hiba. Nálunk nem jelzett semmit. Csütörtökön elvittük a Mazdához műszakiztatni, hazahoztuk a kocsit, hétfőn használtuk volna először, de meg se mukkant, már az ajtók se nyíltak. Szóval elvileg cellahiba... gyári akksi volt, kb 5 éves, 80e km.
Így utólag az tűnt fel, hogy az utóbbi 2 hónapban nem rémlik, hogy a start-stop leállítgatta volna a kocsit, most meg tök sűrűn leállítja.
Ami szerintem gáz volt a Mazdánál, hogy csak 2 munkanap alatt tudtak akksit szerezni. Pedig én azt gondolnám, hogy tartanak raktáron is, mert fogyócikk.
-
mm00
aktív tag
válasz
aleister
üzenetére
Nem, mert már nagyon kellett az akksi. Nem gondolom, hogy a márkaszervíz hibája. Szerintem a jelenlegi környezetben csak ilyen van.
Természetesen adtak arról is információt, hogy nincs rá garancia mivel nem ők szerelik be
De amúgy minden frankó az akksival, megy vele rendesen a kocsi.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
tobias40
üzenetére
Más pár dolog benne, müszerfal rögzítési pont is, maga a panel is másabb.
Létezik amcsiba droidos fejegység, én azokat néztem, de soknál buksz középső joystickot, vagy a tolatókamaerába nincs vonal rajzolás, mivel a kormány jeladót nem kezeli, nem beszélve arról hogy amiket állítasz a középsőn nem látod:
A fényerő szabályzást az egységeset,
automata ablaktörlőt
automata lezárást
hazakisérő fényt. (legalábbis nálam ezek ugranának, revolution felszereltség)
Illetve még a nappali meg esti müszerfal.(bár ez úgyis mindegy ha cserélve van) -
tobias40
veterán
-
mm00
aktív tag
válasz
aleister
üzenetére
Köszi a választ!
Kézikönyv 65Ah meg 55Ah-t javasolt és 65Ah volt a kocsiba. Bárdinál csak Exide 60Ah-t tudtunk volna venni, direkt nem vettük meg, hogy legyen 65Ah-s benne. Asszony rendelt a márkaszervízben egyet, na és milyen akksi jött? Exide 60Ah-s Mazda matricával 1.5- szeres áron és azt mondták, hogy amúgy 80e lenne, de elhozhatjuk 55-ért.
(Bárdiba 40 a normál ára) -
tobias40
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Állítólag 2015 6. havi Mazda6-on megy.
A fejegység miatt gondolod,mert nem az a fajta amin ár Igo alapú a navi? -
-
tobias40
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Nekem 2014-es Mazda6 van még a "régi" fejegységgel amiben a TOM-TOM navi megy.
Hol látom az fw verziót? -
-
tobias40
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
És milyen fejegységgel,mikori Mazda6,milyen programok futnak így?
Lehetne tapasztalat kicsit bővebben?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
tobias40
veterán
Erről a programról van valakinek tapasztalata?
Melyik autóban hogyan működik? -
tobias40
veterán
Az miért van gyári fejegységnél hogy ha én indítok hívást a telefon könyvből ,akkor elhalkul a rádió a kapcsolat létre jön de én nem hallok semmit engem sem hallanak?
A hívott félnél kicsengett a hívás de nem hall semmit.Ha a telefonról indítom a hívást akkor minden rendben.
És nem is tudom megszakítani a kapcsolatot,végig azt írja hogy "calling" de semmi,a számláló sem indul el!
2014-es 6-os Mazda még a régebbi fejegység amiben a TOM-TOM navigáció van.
-
aleister
veterán
Szerintetek a gen 3-as 6-oknál a fékbetétet mi löki vissza nyugalmi helyzetbe?
A korábbi autóimnál volt a két betét között fent és lent 1-1 hajlított acéldrót, ami kvázi rugóként funkcionált (úgy, mint a korábbi Mazda 6-nál). Ha nem nyomta össze a munkahenger a betéteket, akkor ezek szétnyomták őket.
Na most a 2017-es GL 6-nál nincs semmi köztük (lásd itt). Az FB csoportban azt írta valaki, hogy a tárcsa kinyomja, de ez olyan fura.
Azért kérdem, mert nekem frankón van alaphangja a féknek, de a tárcsa és a betét sem cserés még.
(#3458) mm00
Igen, meg a kézikönyvben is bent van a műszaki adatok alatt. -
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Úgy tűnik 2016-os Mazda 3-asunkba megadta magát az akksi. Keyless nyitás nem működik és a kocsiba se megy semmi.Valaki esetleg tudja mekkora lehet? Feliratokon nem szerepel. 2.0 benzines Revolution felszereltség [kép]
Simán cserélhető vagy van valami speciális teendő?
-
NY_A
őstag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Köszönöm. A Tiéd is gyönyörű abban a színben.
Igen, start-stoppos. De nem használom a turbó miatt, meg hát a kettőstömegű sem szereti a leállítás és beindításkor keletkező ütésszerű hatások miatt. Bár ezekben egész tartós a lendkerék mert a motor nagyon finom járású az alacsony kompresszió miatt és kevésbé terheli. -
NY_A
őstag
válasz
aleister
üzenetére
Azt most így nem is tudom. Sajnos már az enyémen sem gyári, így arról sem tudom megnézni. Ha legközelebb kerül hozzánk egy meglesem, bár sokszor nincs is feltűntetve rajta csak az autó márkája de, hogy ki gyártotta le az nem.
ADAM1337
150 lovas 2.2-es dízel. Ebbe 0-30 vagy 5-30 kell.
-
#TOTTI
őstag
Vegül pár hete rászántam magam CX-30 rendelésre, CX-3 beszámításra pedig az újkori ára körüli vételi ajánlatot kaptam. Kedvezmény is kaptam a várnál többet. Elég jól jött ki a helyzet, remélem az átadás után is ezt nyilatkozhatom.
-
NY_A
őstag
válasz
ADAM1337
üzenetére
TRW jó, az többek között a Volkswagennek gyári beszállítója.
Nemrég én is törődtem egy kicsit az autóval. Olajcsere gyári 5-30-as Mazda olajjal, plussz összes szűrő csere mind Mann-Filter. Meglehetősen barátságosan szerelhető az autó, egy sima olajcsere minimális műszaki érzékkel is kivitelezhető ha valaki esetleg hajlamos az ilyemire. Egyedül a gázolajszűrő szopósabb.
Plusz kicseréltem elől a króm betétet a lökhárítóban mert egyik oldalt sérült volt. Két félből áll, megvettem hozzá mindkettőt nehogy elüssön. Kedvezménnyel 56 ezer volt a pár, nem a legolcsóbb tételek egyike. Ráadásul az anyjáig kellett bontani az autó elejét, hogy cserélni tudjam mivel 16 csavar fogja hátúlról.
Az egyediség jegyében kapott egy garnitúra gyári 18-as CX-7-es felnit és rá zsír új Bridgestone gumikat 225/50 18-as méretben.
Rozsdásodni még ez sem rozsdásodik, felületi korróziót sem igazán találni rajta. De ha már rozsdásodásról beszéltek. Nálunk rengeteg autó megfordul. A Hyundai-ok, na azok tudnak rozsdálni. Egy 2-3 éves i30-as motortere kis túlzással úgy tud kinézni mint ami 10 éve sósvízben ázik.
-
NY_A
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Sukár lett. A maszkolás nagyon tetszik.
-
tobias40
veterán
-
alphaville
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
16éves autóról beszélünk, ennyi idősen megbocsájtható. És mint fentebb írtam, 2018-tól...
-
lemmy71
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A gitt és az akaraterő csodákra képes
[Csináld magad]
a múltkorában láttam komplett szettet gyári színkód alapján, 32 ezer volt egy szett ára durván egy motorháztető vagy két sárvédőre elég a cucc. Rákereshetek ha valakit érdekel. -
ADAM1337
nagyúr
Nah februárba meg volt a 120e szerviz + assistant stb.
Most a maradékot bepótoltam, igaz az első tárcsát berendeltem de ebbe még van 5k (éves 15k-t megyek), így max addig tartalékba elraktam.
Alkatrészek 120k(e/h tárcsák e/h betét, szíjjak, gyertyák, toronycsapágyak elől pár, fékolaj,) szerelés: 30k
TRW szettre szavaztam végül, azt meg a ferodo-t ajánlották gyárilag. (2014 6-os)
(#3438) rasotamas: Én is megemeltettem meglesni az alját és szinte minimális 1-2 lengőn van felületi, illetve pár kopó alkatrészen, máshol nincs.
-
T0mBd1gg3R
Topikgazda
válasz
alphaville
üzenetére
-
alphaville
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha 10-11éves korában az lesz a Mazdám legnagyobb baja, hogy 'pörsenés' kopogtat a kerékdob ívén, boldogan megjavíttatom, sőt, egy mélyen tisztelgő köszönőlevél társaságában hétputtonyost küldök a hirosimaiaknak.
-
tobias40
veterán
Szerintetek ez jó az én 2014-es Mazda6 2.2 diesel kombimhoz?
Lámpa
Nem írja a leírásban ezt a variációt és ezért kérdem.
Úgy gondolom hogy jó mert ezt csak a meglévő lámpa helyére kell simán bekötni és bepattintani ha jól gondolom.
Van valakinek ilyenről tapasztalata? -
aleister
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szerintem átrozsdásodási garanciánál nem feltétel ez, csak a 3 éves alapgaranciára, ami a fő alkatrészekre vonatkozik.
Akkor tekinthetnek el a garanciális javítástól, ha esetleg 3. fél javított a kasztnin. Bár az EU belépés óta nem ragaszkodhat a szakszerviz az első esetben sem a kizárólagos szervizeléshez, ellenben nagyon megnehezíthetik az érvényesítését. -
T0mBd1gg3R
Topikgazda
válasz
alphaville
üzenetére
Ésszerű keretek között nem ér semmit.
Akkor érvényes, ha minden évben márkaszervízbe vitted az éves szervízre.
Ez olyan 6-7-8 éves korban el szokott múlni.
Ha mégsem, évente úgyis odaviszed. Ha kezd valami pörsenés látszani úgy 10-11 éves korában gyorsan megtaknyolják, hogy nehogy következő évben kerékívet kelljen cserélni. Azt mondanám egy GG Mazda6 esetén mostanra 15-18 éves korukra már a 80%-án kerékívet kellett cserélni, jó ha 1%-nak az átrozsdásodási garancia fedezte, pedig azokra is volt. -
aleister
veterán
válasz
alphaville
üzenetére
Tudom. Lentebb ezt körbe is jártuk.
-
aleister
veterán
válasz
alphaville
üzenetére
Szia!
Tudtommal már a GH-s 6-os is galvanizált.
-
alphaville
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy új Mazda CX3-mat. A szalonban nyomatékosan felhívta a figyelmemet az eladó; 2018 után minden új Mazda karosszériája galvanizálva van.
-
dssport
tag
Ennek a lónak szerintetek lehet még jövője?
https://menscar.hu/index.php?menuid=22&auto_id=1505
Mire kell figyelni? Arra, hogy ne vegyük meg?
Vagy van benne fantázia? (Lakatost látni sem akarok, de ennek ellenére szeretek a tűzzel játszani és bekérdezek egy osztrák mazdát...) -
dssport
tag
válasz
üzenetére
Kipufogón található felületi rozsda az semmi. Nem fog kilyukadni, főleg nem ott ahol egy sima aláfotózással látod, ugyanis ezek szabad felületek. Nem áll meg rajta a trutymó. Dob is akkor kezd el megindulni ha a rétegek közé bekerül a víz, só stb.. és ott van ideje dolgozni. Mondjuk amit küldtél képet az tény, hogy egy kicsit hülyén van megcsinálva a cső illesztése -bár menetiránynak háttal- de azért abban a peremben van hely reteknek....
Mindegy, nem más mint esztétikai kérdés... Biztos láttál a tvben amcsi autós műsorokat ott nem véletlenül cserélik rozsdamentesre az egész kipufogórendszert, abban az esetben szempont, hogy egy bemutatón vagy ha meg van emelve a kocsi akkor szép legyen.
Kergesd meg tiltáson egy pályanapon akkor a lazább rozsda lepattog.

-
-
törölt tag
válasz
aleister
üzenetére
Nem. Te csak annyit mondtal ez nem karosszeria elem hanem kipufogo rendszer. Ezzel az infoval nem tudtam mit kezdeni mert nem magyaraztad el ez mit is jelent. Meg azt is irtad, hogy akkor elengeded a dolgot, ezzel ugy kezeltel mint egy trollt...
ADAM kollega erthetoen elmagyarazta hogy ez kopo alkatresz amivel nem voltam tisztaban. Nem vagyok egy auto szaki, csak egy egyszeru felhasznalo. -
Gustavson
tag
válasz
üzenetére
Az én 3-asom lassan 14 éves, Szlovéniából hozták be, de minimális a rozsda a karosszérián.
Gyári alvázvédelemmel. A kipufogó még gyári, idén nyáron tervezem cserélni, mert mostanra sikerült átrozsdásodnia, de még nem lyukas.
Nekem is voltak másik autóim. A német autó jó, csak van jobb :) Volt koreai is, de a japán az igazi! A következő autóm is Mazda lesz, ha anyagilag belegebedek akkor is. 😁 -
ADAM1337
nagyúr
válasz
üzenetére
A kipufogó nem főelem, a garancia résznél mindenhol főelemet említenek.
Úgy tudsz viszonyítani hogy olyan mint a féktárcsa+betét, elkopik gar idő alatt azt is neked kell cserélned javítanod, nem a garancia része, kivétel ha vettél szervizcsomagot. (btw mazdánál én nem láttam ilyet, bmw-nél mercinél van tudom.) -
törölt tag
válasz
aleister
üzenetére
Szoval megveszek egy autot nem olcson, fizetem rendesen a havidijat erte es szerinted ezt nem fogjak javitani...elegge furan hangzik ez nekem. Ha vege ennek a korona virusnak beviszem azt rakerdezek.
UberMutant: Csak jelzem ez szabalyt sert amit csinalsz szemelyeskedesnek hivjak. Idejovok kerdezek kulturaltan erre idejossz es ahelyett, hogy temaba illoen illedelmes modon valaszolnal inkabb beszolsz. Ugy nez ki ezen a forumon negativot sehol sem lehet irni vagy akar utalni ra, sot negativ nem is letezik, mert jonnek a verfanok es kiosztjak az embert.
-
-
aleister
veterán
-
törölt tag
válasz
aleister
üzenetére
Az elobb irtam hogy eleg sok auto megfordult mar nalam, ha gondolod fel is tudom mind sorolni es azt is emlitettem, hogy egyikojuk sem kezdett el rozsdasodni ilyen hamar mint ez. Lehet hogy minden egyes evben ha viszem szervizbe ezeket javitjak vagy cserelik de az mar nem garancia, hogy ezt ingyen javitjak. Tuti kitalalnak valami indokat ami miatt majd fizetnem kell erte. Raadasul nem tartom normalisnak hogy minden szerviz arrol szoljon, hogy mentsuk meg az auto aljat nehogy flinsztonos autom legyen...foleg nem azon az aron amit kifizettem erte.
Ehhez a lutrihoz nekem nincs kedvem.
Az statisztika tudod mennyit er...semmit.
Amugy meg mondtam, hogy megbizhatosag tekinteteben jo helyen all a mazda de vannak naluk jobbak.
Skoda, Suzuki, Hyundai, Toyota, stb. meg mindig beelozik.
Tanultam a sajat hibambol, elkerulte a figyelmem ez a hiba. Legkozelebb (masfel ev mulva) jobban utana nezek auto vetel elott.Amugy alafekudtam az elobb a kocsinak es csak a kipufogo csove ami vegigmegy az auto alatt egeszen a motorig. Csak az rozsdasodik semmi mas.
-
aleister
veterán
válasz
üzenetére
Már arra a márkára gondolsz, ami évek óta az élen van a szervizstatisztikák alapján a legmegbízhatóbb autók között?

Az új Mazdák már nem korhadnak jobban, mint bármelyik másik márka. Mutattak EGY rozsdásodó CX5-öt. Nagy úgy. Van mellette kismillió, ami meg nem korrodált.
Debilon:
A csavar nagy eséllyel megegyezik. Azt nézd meg, hogy ha nem eredeti Mazda valamelyik felni, akkor az ágyátmérő is ugyanakkora-e? Ha nem, akkor kell rá központosító gyűrű. -
Debilon
addikt
üdv!
2002-es 6-os, az alufelni és a lemezfelni csavar megegyezik méretben?
úgy értem, nincs külön alufelnihez és lemezhez csavar? -
törölt tag
válasz
Moleman
üzenetére
Hat nem tudom hallod.
Hasznaltam rengeteg autot az evek soran es egynel sem jelentkezett rozsdasodas ilyen hamar mint itt.
A masik amit meg sem emlitettem, az a szelvedo gyengeseg. Rengeteg kavicsfelverodes csinalt kart mar a szelvedomben. Olyan alig lathato (de en eszre veszem) nagyon pici serulesek lettek a masfel ev alatt, hogy az hihetetlen. Ugyanarra vezetek minden nap, ugyanazzal a sebesseggel, mint a korabbi autoimmal es ott negyed ennyi baj nem volt. Ezt is termeszetesen azutan gugliztam meg miutan mar megvolt az auto.
Mindegy legkozelebb jobban utana jarok a dolgoknak mielott veszek autot. De ezt a markat szerintem pihentetem.
De hogy jot is mondjak, a fogyasztasa olyan hogy egy ket dizeles auto megirigyelne, a valtoja nagyon sportos es minosegi es a kormany merete, sulya tekereskor tokeletes es ilyen kenyelmes ulesben meg nem ultem mint ezek."Kar erte, kivalo ugynok volt"
-
Moleman
addikt
válasz
üzenetére
Nincs min pánikolni, ez csak felületi rozsda a kipufogón, oda amúgy se kennél alvázvédőt.
A cikkben is felületi rozsda volt a CX-5 kipufogóján és futóműelemein, semmi problémát nem okoz.
Az előző kocsimon felismerhetetlen kúpra voltak rohadva az anyák a kipufogó illesztéseinél már 8 évesen is, most 15 éves, és még mindig nem lukas, csak a leömlő hővédő lemezét kellett levenni, mert csörgött.
-
törölt tag
válasz
UberMutant
üzenetére
3 ev a futamidom. Ha lejar, szerintem adom vissza azt masik auto marka utan nezek. Sajnalom mert jo auto de az ilyen minosegi problema eleg gaz. Barcsak tudtam volna errol a rozsdasodas bajrol mielott vettem az autot. Tuti nem vettem volna meg. Keso banat.
-
-
T0mBd1gg3R
Topikgazda
Azt nem tudom, hogy egy alvázvédelemmel nem ugrik-e a gari?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(gondolom nem de megkérdem)