- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Az önkormányzat? Azok tényleg elmebetegek.
Én akkor se hiszek benne, hogy jajdenagyonszuperleszmindenkinek. Mert nekik is csak az lesz az érdekük, hogy minél kültséghatékonyabban, a mostani vonatokkal üzemeltessék az egészet. Abban nem hiszek, hogy mostanában nagy vonatvásárlások lesznek. -
Hasek
Közösségépítő
Jó bocsánat...akadály
Jó hogy szóba hoztad a kerékpárt! Épp most szerelem a biciklim, és megyek kerekezni a "hegyekbe"...Ha már suliba nem tudtam menni a MÁV miatt...
juliabrilke(380#): Igen másfél óra alatt tettem meg a 40 km-t. Történt már nagyobb káosz, akkor 4 óra alatt 30 km-re jutottam, ott feladtam, és telefonos segítséget kértem, majd kocsival meg tettem ugyan ezt a 30 km-t 15-20 perc alatt.
-
Sárpac
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
-
bdav
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest