Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Google Pixel topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taurin
csendes tag
Szilveszter éjszaka az utolsó vonattal jöttem haza, Aquincumtól Pilisvörösvárig utaztam.
Mivel Aquincumnál nincsen pénztár, ezért a kalauznak kell fizetni. Meg is "talált", kérdezte, hogy mennyit szoktam fizetni az útért? Mondtam neki, hogy nemigen utazom vonattal, szóval nem tudom mennyibe kerül a jegy. Azt mondta most ő sem tudja az átállások miatt. Odaadtam neki egy ötszázast, kb. 5 perc múlva visszajött, azt mondta 300 Ft és visszaadott 200-at. Jegyet nem kaptam, arra hivatkozott, hogy az átállásig nem tud nyomtatni! Nem egy nagy összeg, de miután leszálltam a vonatról felhívtam a Máv direktet és megkérdeztem a jegyárat. Egy hölgy vette fel a telefont, azt mondta 250 Ft a jegy. Mondtam neki, hogy ezt legyenszíves tudatni a kollégájával is, aki az előbb 300 Ft-ot kért tőlem és jegyet sem adott. Azt mondta, hogy erről ő nem tehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest