- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
Brutforsz #912 üzenetére
Érdekes feltételezni, hogy a börtönőr ellenem van, és érthető is a logikád, de nem volt szó az őr részrehajlóságáról, szóval nem ez a megoldás a helyes.
A többiek gondolatmenetét is értem, de nem tudom elfogadni, ugyanis a két döntést egy rögtön felejtő idősorként kell szerintem felfogni, tehát az előző feltételezésemnek nem szabad hatással lennie az új szituáció szerinti döntésre. Kell legyen köztük egy reset. Ha pedig van, akkor semmi sem indokolja, hogy másik ajtót válasszak, ahogy azt sem, hogy ott maradjak.
Amúgy ugyanezt magyarázta az interjúztató srác is, amit írtatok, szóval hogy ezért kell átballagni a másik ajtóhoz - már emlékszem. Volt az interjún még tucatnyi hasonló kérdés, azok mentek, de 50%, hogy végül emiatt az utolsó miatt nem kaptam meg az állást...
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Brutforsz #905 üzenetére
mod idő lejárt, viszont ez a helyesbítés először megzavart de aztán rájöttem, tehát azonos sorozatot dobni 1/2^n *2 esély van mert két azonos sorozat van (csak F, csak I)
Még egy konkrét példában segítséget kérnék: legalább hányszor kell feldobni egy érmét hogy 0,9nél nagyobb vszínűséggel legyen fej a dobások között?
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Brutforsz #905 üzenetére
a sorrend irreleváns, nem?
MOD: Azt hiszem kezdek megvilágosodni... Szóval sztem kezdek rájönni mért nem...Mert ugye hiába ugyanazt kapjuk végül, hogy 1 fej és 2 írás van pl, két ilyen esetet is fel tudunk mutatni...
mégMOD: köszi, mindenkinek aki segít rajtam! Én igyekszem
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Brutforsz #752 üzenetére
Miután nem válaszoltál, így feltételeztem, hogy csak iskolába menet (vagy éppen ott) nézel rá a topikra, s hogy ne éhgyomorra kelljen egyenletrendezést eszközölnöd, összeütöttem a másik felét is:
Lehet, hogy nem minden jelölés felel meg a mostani szabványoknak, régen jártam utoljára matekórán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest