- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Csak gyorsan, az ötletek, mert már késő van és holnap korán kelek:
- négyzet oldalhossza, sugár megvan ugyebár
- nézd azt a háromszöget, amit a középpont, a négyzet egyik oldalának felezőpontja és egyik, ehhez közelebbi kör-négyzet metszéspont alkot. Ez derékszögű, két oldalát ismered (sugár, és a négyzet oldalhossz fele) - innen megvan a középpontnál lévő szög (alfa)
- 2*(45-alfa) lesz a keresett(két, egymáshoz közeli metszéspont által határolt) körcikk nyílásszöge, innen már elvileg egyszerű területszámításokkal megvan hogy mennyi a kilógó rész. -
-=Lord Tom=-
senior tag
Köszönöm szépen (Óbasszus, ez kijött csak úgy emlékeztem h 53%-nak kell kijönnie, és nem hittem el....Hiába 8. órában egy témazáró után fáradt vagyok...)
Bandus: Köszönöm a tippet de csak középszintű érettségi lesz, bár tanulok a fakton rendesen (kiszámoltam így jobban járok pontokban). Egyébként a trigonometriát és egyenleteit utálom ez a téma sokkal érdekesebb csak meg kell értenem
Bár műegyetem a cél úgyhogy itt az ideje, h belehúzzak, egyébként köszi a tippeket (Deriválni, integrálni még nem tanultam bár fogok azt is itt fakton, de még van egy évem (12.-es vagyok, 5 évfolyamoson))
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest