Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
neduddgi #2405 üzenetére
Ezt jól látod. Én elvileg papíron matematikus vagyok, viszont nem érzem magam annak. Az analízis alapjai kb. mennek azt ezzel kifújt. De nekem nincs is mire önbizalmam legyen. Attól hogy diplomám van még ugyanúgy nem értek semmihez.
De a másik tényleg az, hogy matematikus, fizikus, vegyész, csillagász, meteorológus, biológus, geológus, geográfus rohadtul nem kap megbecsülést itthon. Egyáltalán a természettudományos képzés le van nézve úgy, ahogy van.
Persze vannak statisztikák, de a legtöbb gazdász vagy mérnöki szakokról szól, esetleg informatikus szakokról, de a fentiekről mély hallgatás szokott lenni.
Egyáltalán nem írnak arról, hogy itthon ki foglalkoztat ilyen embereket, hol, mennyiért, milyen munkaidőben stb.. Az egy dolog, hogy valaki céltudatosan arra épít, hogy az egyetemen maradhasson kutatni, de egyetemen kívül hova mehet?
Nincs ez igazán kifejtve sehol, ha meg ez az irányvonal vkinek nem szimpi, mehet középiskolai tanárnak, ha ló nincs jó a szamár is alapon.
-
Alg
veterán
válasz
neduddgi #2402 üzenetére
Jó, ennyi erővel végtelen nagy is lehet az a medence, ha mind a 4 vízszintes cső párhuzamos...
Mellesleg ez egy teljesen standard Lagrange multiplikátor feladat (feltételes szélsőérték)
Felesleges bármi mást belekeverni, vagy bonyolítani
Abban igazad van hogy felületesen olvastam el, épp viszgára készültem és 4-5 óra idősoranalízis tanulás után már nem fog úgy az agyam ahogyan kellene
-
Alg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest