- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Sosem cségóztam. Arra akartam rámutatni, hogy nem biztos, hogy pusztán matematikai számításokkal létre tudtok hozni igazságos elosztásokat. Egyáltalán mi számít igazságosnak? Lehet, hogy Józsi azt preferálja, ha minél több campelő van a csapatában, Béla viszont a csapatjátékosokban hisz. Aztán az is lehet, hogy az 1,65-ös Rambo az összes többit egymaga lemészárolná.
Egy másik megközelítés:
- Mi alapján számolódik egy játékos erőssége?
- Ezt az értéket mindenki elfogadja?
- Ha játék előtt mindenkinek jó volt a játékos-erősségből számolt átlag szerinti leosztás, akkor utólag miért pattognak? -
skoda12
aktív tag
Nem vettem bele az átlagot, excelben számoltam 5-5 értékkel és STDEV.P függvénnyel.
Igen, azt mutatja, hogy nagy a különbség a csapaton belül és pont ez a baj. Ebben a példában a második csapatban csak a 2 db 2.2-es játékos az ellenfél, ha őket sikerül lelőni, akkor a többit szinte biztos bedarálják hiába vannak még 3-an.
Hasonlóan ha van egy olyan csapat, ahol 1 db 10-es és 4 db 0.2-es van, őket is nagyon el fogják verni, mert egy játékos húzza fel az átlagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest