Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- iPhone topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
válasz
Cucuska2 #5069 üzenetére
Hat en sajnos immar 19 eve voltam utoljara egyetemista, es a veges matek me'g csak-csak, de az analizis alapu targyakbol kb. annyi maradt meg, hogy Lebesgue neve ismeros, jo napokon le is tudom irni... (epp ma dumaltunk kajaba menet, hogy kollega annak idejen kihuzta a Newton-Leibniz tetelt, es mar rohadtul nem tudom sajnos, mi is az, nevrol egyaltalan de amugyis eselyes, hogy ujra kene felfognom). Azert ezeket mint programozo nem hasznalom. Ugyhogy sajnos szukseged lesz egy egyetemistara, aki jobban ismeri a mai anyagokat. Az me'g vicces volt mikor prog.versenyes weboldalon irtak ram, hogy mibol tanulja meg a matekjat, mondtam neki hogy offline magyar nyelvu jegyzetem volt, sokra nem megy vele, indiai volt talan
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest