Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Na kezd nagyon tele lenni a t.köm ezzel. Most meg nem tudom elkezdeni a fő küldetést a Trail of Hope -ot, mert egyszűren nem történik semmi mikor oda megyek a fickóhoz. Egyszer már beszéltem vele mikor megérekztem a bolygóra, de ott nem kezdtem el a fő küldit hanem mondtam, hogy majd később vissza jövök. most vissza is mentem 1-2 side quest után, nyomom az interkeciót de csak valami szöveget mond, "hogy az a hír hárja, hogy jól vagy" meg hogy majd eldönti mi legyen ha beszélt Evfrával.
Erre van vmi megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- S21 Dobozában 128/8
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest