- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Ryder62
üzenetére
Ez szerintem fura kérdés. Ha akarsz simán eljátszol vele 100 órát (nekem pont annyi ment bele), bár úgy 30 körül kezdtem megunni, és szidom, hogy nincs benne elég, tényleg jó tartalom, de igazából jó, ha évente nem csak 1, hanem 2 játékot találok magamnak, amiben van legalább ennyi.
Mi van most a "szeretnék majd valamikor játszani vele" listádon? Ha semmi, akkor szerintem hajrá. Ha van bőven, akkor viszont nagyon ráérsz az utolsó DLC-t (és az arra válaszoló patch-et) is megvárni (gondolom az minimum 6, akár 10+ hónap, egy "all-in-one"/GOTY-szerű pakk viszont gondolom 12+ hónap, ha lesz egyáltalán).
Szinte biztos, hogy lesz egy
DLC, és szinte biztos nem lesz, de szeretnék egyQuarian Ark DLC-t (mérges vagyok, hogy beletették ezt az érdekes mellékszálat, ami aztán sehova sem vezetett) és hiányoltam azt is, hogy visszamehessek aBenefactor .7-es bolygóra Bár amiket igazán szeretnék, azok nem jók DLC-knek, hanem máris kéne hozzá egy Andromeda reboot.

Fussunk neki újra. Toljuk kicsit háttérbe az Archon-t és tegyünk bele tejút-fajok közti polgárháború(ka)t, fegyveres konfliktusokat helyi faj(ok)al az erőforrásokért, legyen felfegyverezve a Tempest és a Nexus (csak az Ark-ok és shuttle-ök ne), támadják meg a kolóniáinkat az ellenségek, amiket akár el is veszíthetünk, ha nem védjük meg elég jól őket, vagy építjük őket elég stabilra, tudjunk meg többet (ha nem is rögtön mindent, de picit többet) erről a Jardaan/Remnant dologról. Haljon meg, vagy forduljon ellenünk (opcionálisan, de akár kötelezően) 1-2 csapattag (vagy a tesó, vagy fontos NPC(k) a cselekmény függvényében). Legyen olyan alternatív befejezés, ahol Ryder valami formában/módon "kudarcot vall". Ilyesmik... Merítsenek némi ötletet a DAO-ból, és merjenek így lassacskán 10 év után "messzebbre menni", ne hátrafelé csoszogjanak. Talán beszédes az is, hogy az egyetlen pozitív csalódásom az a Peebee románc volt, rengeteg más "félelmem" (ami nem feltétlenül jelent rosszat, de akár középszerűt a jó helyett) úgymond "bejött".

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest