Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
Igen, kicsit túltolták a mellékküldetések mennyiségét, a kevesebb, de jobban kidolgozott és ötletesebb megbízás jobb lett volna.
Az e-mail rohadt vicces, néha azt érzem, hogy a csapattársak azért írnak, mert nem akartak felvenni 3-4 mondat további párbeszédet. Ellenben kismillió, totál érdektelen NPC-t ki lehet faggatni arról, hogy miért jött az Andromédába, hány testvére van, volt-e játékmackója.Amúgy sok következetlenség is van, főleg akkor, ha nem sorban csinálod a főbb küldetéseket.
Pl. rég kipucoltam Eos-t, majd ahogy haladtam tovább a főszállal, Suvi és Kallo egyszer szóltak, hogy jó lenne visszanézni Eos-ra, nem vagyok kíváncsi hogyan alakul az első outpost, meg a kett is elég aktív.
Jó dolog az open world, de a narratíva nem mindig tudja követni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest