-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Szerintem meg az a baj hogy záporoznak a mellékküldetések ha akarom ha nem. Elkezdek egy mellékküldetés de mire eljutok a feléig, máris "rámragadt" másik hat. Amiket ha elkezdek szintén rám tapadnak és most ott vagyok hogy van vagy 20-25 nagyobb mellékküldi meg vagy 50 "egyéb küldetés" amik inkább csak ilyen szkennelgetések vagy menny oda és hozd vissza jellegűek.
Nem mintha ez nagy baj lenne, csak jobban szeretem azt amikor én választok és tudatosan, nem pedig vödörből öntik rám és aztán ott vagyok hogy azt se tudom mit és hol csináljak, vagy minden küldetés után vagy 40 olvasatlan levelem van mert az "On Hold" küldetések is haladnak a háttérben.
Szóval elleszek vele szerintem még 40 órát az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest