- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Departed
üzenetére
Tegnap magam is megfogalmaztam, hogy mennyire nem tartom reálisnak a durván lehúzó értékeléseket. Azóta már a 25. órát közelítem, és még mindig nem változott meg a véleményem. A 6 pont körül értékelők rettenetesen benéztek valamit. Jól szórakozom, és egy jó játék ismérve mi más, ha nem ez. Jelenlegi állapotában 8 körül adnék rá.
Most jöttem vissza a Tau Volantisról Eos-ra, minden sarkon belebotlok valami mellékküldetésbe, felfedezendő dologba. Kevés olyan open world játék van, amit nem érzek egy idő után repetitívnek. Az Andromeda ezek közé tartozik.
Hard-on nyomom, úgyhogy kellő kihívást nyújt a játék, és az R&D játékmechanizmus is ettől a szinttől nyer értelmet a játékban. Itt már nem mindegy milyen klottgatya van a seggeden.
A brazil srácot amúgy nem lehet valahogy kilőni a sötét űrbe? Engem leginkább a James gyerekre emlékeztet ME3-ból. Ugyanolyan hülye szegény, csak fele akkora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest