Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz #85552128 #4274 üzenetére

Ultra és high árnyékok között nincs látható különbség, high-on nekem kb. +15% fps-t ad, úgyhogy le is vettem a rákba.

Más:

Majdnem 15 óra játék után úgy tűnik (és nagyon örülök neki), hogy megint igazam volt. Úgy érzem, hogy nem megérdemelten lett durván lehúzva a játék sok helyen. Tényleg sok az idióta dialógus, meg lassú a sztori, de összességében azért ez egy elég jó játék szerintem. Eddig. Azt hogy a végére változik-e a véleményem, nyilván nem tudom előre.
    Korábban az egyik hír alatt írtam, hogy én örülnék, ha a felfedezés irányából közelítenék meg a quest design-t. Ez valahol bele is került a játékba meg nem is, nem tudnék konkrétumokat írni spoilerezés nélkül.
    Olvastam olyat, hogy valami reviewer túlbonyolítottnak érezte a research/development/crafting rendszert. lol. Komolyan? Abszolút nem az.
    Ha ennél egyszerűbb lenne, akkor meg azon menne a sírás, hogy mennyire kétpálcás az egész.
    Szerencsére a felfedezés élményét nem nyírja ki a UBI-játékokból ismert dögunalmas open world modell, ez a világ valamiért sokkal dinamikusabbnak hat, még ha helyenként kicsit üres is (ez itt bocsánatos bűn, mert felfedezendő, többnyire lakatlan bolygókról/helyszínekről van szó ugye).
    A zene általában nem tetszik, de néhol viszont egészen jó. Az animációk engem nem izgatnak.
    Én azt mondom, hogy ebből még lehet jobb játék, ha dolgoznak rajta rendesen.

A Witcher 3 után nyilván nehéz helyzetben van mindenki, aki offline CRPG-t fejleszt, de úgy érzem hogy játékosként nekünk meg kicsivel nyitottabbnak kell lennünk, meg kell tanulnunk értékén kezelni a dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák