- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
üzenetére
Ultra és high árnyékok között nincs látható különbség, high-on nekem kb. +15% fps-t ad, úgyhogy le is vettem a rákba.
Más:
Majdnem 15 óra játék után úgy tűnik (és nagyon örülök neki), hogy megint igazam volt. Úgy érzem, hogy nem megérdemelten lett durván lehúzva a játék sok helyen. Tényleg sok az idióta dialógus, meg lassú a sztori, de összességében azért ez egy elég jó játék szerintem. Eddig. Azt hogy a végére változik-e a véleményem, nyilván nem tudom előre.
Korábban az egyik hír alatt írtam, hogy én örülnék, ha a felfedezés irányából közelítenék meg a quest design-t. Ez valahol bele is került a játékba meg nem is, nem tudnék konkrétumokat írni spoilerezés nélkül.
Olvastam olyat, hogy valami reviewer túlbonyolítottnak érezte a research/development/crafting rendszert. lol. Komolyan? Abszolút nem az.
Ha ennél egyszerűbb lenne, akkor meg azon menne a sírás, hogy mennyire kétpálcás az egész.
Szerencsére a felfedezés élményét nem nyírja ki a UBI-játékokból ismert dögunalmas open world modell, ez a világ valamiért sokkal dinamikusabbnak hat, még ha helyenként kicsit üres is (ez itt bocsánatos bűn, mert felfedezendő, többnyire lakatlan bolygókról/helyszínekről van szó ugye).
A zene általában nem tetszik, de néhol viszont egészen jó. Az animációk engem nem izgatnak.
Én azt mondom, hogy ebből még lehet jobb játék, ha dolgoznak rajta rendesen.A Witcher 3 után nyilván nehéz helyzetben van mindenki, aki offline CRPG-t fejleszt, de úgy érzem hogy játékosként nekünk meg kicsivel nyitottabbnak kell lennünk, meg kell tanulnunk értékén kezelni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- 2x 120gb ssd-k hibátlanul eladóak egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest