- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
vendingo #12759 üzenetére
Nekem csak az rejtély, hogy se me2, se me3-ba nem működik a mentés, még a virágbolti verziókkal se. originbe a felhő mentésbe írja, hogy mennyi helyet foglal a játékmentés, a hdd-n ott a save mappában a local profile, ennek ellenére csak és kizárólag új játék indítható.
Asszem itt be is fejeztem a dolgot. Kár érte.
4-5 órám ment rá, hogy valami történjen.[Prolixus]: Me2-nek semmi mentése nincs, se hdd-n, se originbe, me3-nak van mindenhol, ennek ellenére már főmenübe visszalépve nem folytathatom a játékot, pedig forog a kis lemez, hogy a mentés sikeres, meg hogy automata mentés. Játék közbe se tudom betölteni a pár perccel azelőtti mentést.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
vendingo #12759 üzenetére
Mentési fájlok egyáltalán nincsenek akkor? Nem lehet hogy a vírusírtód tünteti el a fájlokat mindig? Sok ötletem már nincs. Azt nemtudom hogy meg lehet-e csinálni, hogy a mentési fájlokat ne a default helyen hozza létre. Ha ilyet lehetne, akkor lehet megoldaná a problémát.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
vendingo #12757 üzenetére
Az előbb még játszani tudtál legalább. Valamit elcsesztél akkor félúton...
Mindenesetre az, hogy nem tudott semmilyen mentést sem csinálni a játék, plusz a beállítások sem maradtak meg arra utal szerintem, hogy a megfelelő fájlokat nem tudja módosítani a játék, nem tud "írni" a kijelölt mappájába stb. Én megpróbálnám uninstallálni a játékot, aztán manuálisan megkeresni mindent fájlt ami maradt utána (mentések, appdata ideiglenes fájlok, registry fájlok stb). Azokat törölni, utána reinstall. ha megint nem megy akkor passz.
Refund-ot ha vagy egy hétig is lehet kérni asszem, írják valahol az oldalon amúgy.
-
[Prolixus]
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged