- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Csak nem hagyott nyugodni, na meg mit is csináljon az ember vasárnap, minthogy egy nyamvadt játékkal szenvedjen egész nap.
Leírom az utókornak, hátha másnak spórolok vele 1 napi szenvedést.
(mass effect 2/3)
Fullra letakarítottam mindent ami bioware, vagy mass effectel kapcsolatos.
Originbe download, majd a játék könyvtárában lévő ME2Game exe-vel indítottam a játékot, és lehetett menteni, betölteni, folytatni.
Utána teszt jelleggel a gyárilag asztalra kirakott MassEffect2 exe-vel próbálkoztam (ez megnyitja az origint játék előtt), ekkor már hiába mentettem nem töltötte be a mentést, viszont játék indításkor van olyan, hogy "folytatás" és ilyenkor az utolsó autómentéstől folytatódik a játék. Szóval autosave van, manual nincs.
Originből indítva el se indul a játékA neten sok panasz olvasható külföldi fórumokon erről a hibáról, nekem ez lett a megoldás, remélem másoknak is segítség lesz, ha belefutnak ebbe.
-
vendingo
veterán
válasz
vendingo #12759 üzenetére
Nekem csak az rejtély, hogy se me2, se me3-ba nem működik a mentés, még a virágbolti verziókkal se. originbe a felhő mentésbe írja, hogy mennyi helyet foglal a játékmentés, a hdd-n ott a save mappában a local profile, ennek ellenére csak és kizárólag új játék indítható.
Asszem itt be is fejeztem a dolgot. Kár érte.
4-5 órám ment rá, hogy valami történjen.[Prolixus]: Me2-nek semmi mentése nincs, se hdd-n, se originbe, me3-nak van mindenhol, ennek ellenére már főmenübe visszalépve nem folytathatom a játékot, pedig forog a kis lemez, hogy a mentés sikeres, meg hogy automata mentés. Játék közbe se tudom betölteni a pár perccel azelőtti mentést.
-
vendingo
veterán
válasz
[Prolixus] #12758 üzenetére
A felsoroltakon már túl vagyok. Írt magját is lepusztítottam a gépről, majd számtalanszor újratettem.
Most megy a játék, configurátorban beállítottam a felbontást, stb, de továbbra se ment és már baromira unom a játék első 10 percét, mert kötelező lenyomni, csak utána lehet menteni. Kiírja, hogy a mentés sikeres, de nem ment. -
vendingo
veterán
válasz
[Prolixus] #12756 üzenetére
Próbáltam ezt is.
Jelenleg ott tartok, hogy a játék el se indul. Rákattintok az exe file-ra, elindul az origin, kiírja, hogy cloud syncing, végig fut a szinkronizálás, aztán semmi nem történik.
-
vendingo
veterán
válasz
genndy #12754 üzenetére
Futtattam rendszergazdaként, de se az ME2, se ME3 nem ment. Még alapvető beállításokat se ment, pl alapból valami fos 800x600-as felbontással indul, amit beállítok a monitoromnak megfelelően, de következő indításnál már erre se emlékszik.
BoneDragon: Be van kapcsolva a cloud mentés, de nem ment. Minden más, összes BF, NFS....ment, csak a mass effect nem.
Meddig lehet refundot kérni? ME2 még ingyen se érte meg így, az ME3 meg végképp nem ér 5 eurót, hogy nem tudok játszani vele..... Elcsesztem rá a fél szabadnapomat, de használhatatlan. Andromeda előrendelésről is lemondok...
Azért köszi, hogy próbáltatok segíteni.
-
vendingo
veterán
Segítsetek pls!
Megvettem eredetiben a mass effect 3-at, de hiába mentek, játék újraindítása után mindig csak új játékot enged csinálni, illetve az automentések se működnek.
Mass effect 2 szintén eredetiben van meg, de az se ment.Megjelenéskor volt virágbolti ME2, az persze működött, de a virágbolti ME3 már megint nem mentett semmit.
Mi lehet a baj? Csak azt ne mondjátok, hogy win reinstall. (amúgy win 7 van)
Tököm kivan, hogy beletoltam 3 órát reggel óta, aztán kezdhetem elölről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- VPN topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest