- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
XharX
aktív tag
válasz
Montesantos #11955 üzenetére
4000 ponttól bármilyen befejezés legjobbját kapod, bár ha jól emlékszem extended cutban levitték a határt 3100-ra, bár mind1, jóval felette vagy mindkét számnak.
-
Kidus
őstag
válasz
Montesantos #11629 üzenetére
Meg az admiralt is meg kell menteni hozza elotte.
-
Zoli133
addikt
válasz
Montesantos #11627 üzenetére
Amikor ott vagy a végén és döntened kell Taliu és Legion közt, akkor az első választásod mindneképp az egyik odlal mellet kell ,hogy legyen. De miután döntöttél az egyik oldalnál lesz még további párbeszéd ahol talán 2x is fel lesz ajánlva a másik mellé állás / kibékítés lehetősége (béke csak megfelelő paragon/renegát mennyiséggel érhető el) azaz a párbeszéd elején midnenképpen választanod kell 1x Tail/Legion közt utána jöühet a mindenki boldog és senki nem hal meg opció.
-
R3nts
senior tag
válasz
Montesantos #11624 üzenetére
Én is ugyanígy jártam.....bár én elveszitettem Tali-t,amikor a geth-ek javára döntöttem...
Nekem is csak 2 válaszlehetőség volt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest