- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
SPOILER!
Egyrész csak a 2ből átvitt mentéssel lehet megmenteni mindkettőjüket. (amenniyben a 2ben is minketten lojálisak voltak). Másrészt pedig első választásnál dönteni kell és utána levő döntésnél érhető el a paragon/renegát opció ha sikerült elérni a hozzá szükséges szintet.
-
GypsFulvus2
őstag
Sajnos már nincs fenn a gépemen, de gondolom a Rannoch Reaper fight-tal van gondod. Ott egy afféle "átbújásos" taktikát kell alkalmazni. Nem kell ugrálni, pörögni, hanem el kell indulni egy irányba oldalazva, aztán amikor a lézer közeledik, az ellenkező irányba váltva, szintén oldalazva átbújni alatta. Ez a video elég jól bemutatja. A végn a lassított résznél, pedig folyamatosan rajta tartani a gyenge ponton a célkeresztet, és nyomva tartod a bal egérgombot..
-
TWO40VIDEO
csendes tag
Hello. Az idözités a fontos. háromszor kell belelöni laserrel, a harmadik full lasittásos de nem szabad elmozditani a fegyvert róla, mikor rad lő elgurulsz vagy ketszer oldalra és te lösz, folyamatsossan nyomva tartod a fegyver ravaszát, ha jól emlékszem, de rég voltam már ezen a részen, arra emlékszem hogy én is szivtam vele
ezt 3 szor kell, ha jól értettem és azon a részen vagy ahol Tali-val vagytok az ö bolygóján. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ford topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest