Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinyard#
aktív tag
Tudom melyik részt kik írták. A harmadik rész jelentős része alapján, illetve az általa írt képregények alapján Walters sem egy csődtömeg, még ha esetleg nincs olyan kvalitása mint Drewnak, akkor sem. Ráadásul volt mellette még egy tucat írósegéd...
Egyébként rohadt kevés idejük volt egy új befejezést összedobni. Szerintem a rajongók nagy része ismeri a körülményeket, és nem is azért sipákol, mert szar lett a befejezés, hanem azért, ahogy a Bioware lereagálta a dolgokat....azt, hogy "ez egy kib@szott artistic vision, és fasza meg minden, és különben is milyen jogod van neked beleszólni, hogy mi hogy csináljuk meg a saját játékunkat"
(jogosak lennének ezek a kérdések, ha nem a rajongók vennék meg a tucatnyi franchise-hoz kapcsolódó cuccot, könyvet, DLC-t...de amíg jelentős részben mi finanszírozzuk a munkájukat, azzal a céllal, hogy rajongásunk tárgya még jobb, még több legyen, akkor legalább annyira vegyék figyelembe az embert, hogy konstruktívan állnak hozzá a felmerülő bajokhoz, amennyire a körülmények engedik.--> ez az, amit a Bioware teljesen elmulasztott)Értem én, hogy ott van a Bioware fölött az EA ostorral meg kalapáccsal, végtelen zsebbel meg minden, és amiatt nem lehetett nyíltan beismerni, hogy "srácok, az EA hajtott minket, hogy tartani kell a határidőt, és hát ennyi idő alatt ennyire voltunk képesek, bocsi", de az, hogy a védhetetlen ennyire védik rúgkapálva, szinte már-már sértődötten, az erősen szemet szúrt nagyon sok embernek. Szerintem alapvetően ez a felháborodottság oka. Nálam legalábbis biztosan.
Persze olyan játékot úgysem lehet csinálni, ami mindenkinek tetszik, ez tény, nem lehet mindenkinek megfelelni...de valahogy én úgy láttam a játék vége után kialakult botrány alatt, hogy a Bioware senkinek nem akar megfelelni...max egy shooter fannak, akinek csak az a lényeg, hogy ha unatkozik lövöldözzön párat, nem a világért, meg a sztoriért, meg a karakterek sorsának alakulásáért veszi meg a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest