Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átcmkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cider
csendes tag
Próbáltátok már a demot? Iszonyatosan jóra sikerült, minden tiszteletem a BioWare-é, a második részt után ennél jobban nem is tudták volna csinálni... már meg is rendeltem egy litográfot a bioware store-ból, nagyon jók, bár kicsit drágák, 10 ezret fizettem érte
jut eszembe, ti hol rendelitek elő a játékot? vagy előrendelitek egyáltalán?
én 576-nál voltam eddig, de már túl drága, nekem is egyre fogy a pénzem, viszont találtam egy egész jó helyet, remélem megbízható...
ingyen kiszállítják elvileg megjelenés napján és még olcsóbb is mint a másik. sztem nézzétek meg, mi a véleményetek: itt rendeltem elő
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Silent Hill 2 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest