Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
Jah, tök igaz a mit mondasz, de egyrészt az oktatás miatt, a nyelveket egyszerűen nem nyomják annyira mint kéne, én spec. gimi 10. után kivenném pl. a matekot és benyomnék nyelveket erősebben, annak több értelme van (de ez erősen szubjektív, mivel magam is inkább humán beállítottságú vagyok)
Másik hogy bizony a híres magyar szinkron csesz el mindent. Amíg még az mtv legutolsó valóságshowját is szinkronnal nyomják (ledöbbentem, még a szereplők énekét is szinkronizálták, iszonyat), addig nem csoda ha a fiatalok többsége gondba van az idegennyelvekkel....portugál haver mondta hogy náluk olyan hogy szinkron, nem létezik, ha külföldi a film, akkor felirat..nem is kellett soha nagyon szenvednie.Amúgy hogy kis On legyen, a játék überjó, ahonnét elvettek máshol pótolák, sokkal jobb animáció, jobban ütnek a bionikus támadások, garfika nagyon szép lett, omegán bambultam is,és a legjobb benne hogy jobban is fut mint az előző rész, pedig ugyanaz a vas és vga driver, szal le a kalappal
hangok is fejlődtek, sokkal jobban él minden helyszín.
Ez a töltény dolog viszont elég buta ötlet volt, jobb lett volna ha a fegyók hőtermelését kicsit felemelik és akkor kb ugyanott vagyunk...bár megszokható
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest