Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Most így nyáron nekiálltam egy friss fullos végigjátszásnak (ME1 + DLCk -> import -> ME2 + DLCk).
Mivel szeretnék mindenkit hazahozni, viszont az első végigjátszáskor sem volt időm eleget csevegni vele és lojálissá tenni Legion-t, gondoltam most így a "disabled collector ship" után egy save game editorral bebiggyesztem őt a csapatba, és elcipem a quarianokhoz is, stb...
(*Azt olvastam, hogy már szinte a játék legelejétől -bőven az IFF előtt- ki vannak dolgozva a küldetésspecifikus mondandói. Ezek után szerintem nagyon rossz döntés voll ezt így a legvégére áttenni!)Próbálta már ezt valaki? Amitől félek, hogy:
- Mikor tényleg találkoznom kéne vele, akkor megbicsaklik majd a játék (*erről nem szólt az a szöveg), és fagyás/kiakadás/sérült mentés, stb...
- Ha a fenti aggály miatt az IFF küldetés előtt kirántom az editorral, akkor "resetelődik", vagyis megint csak nem lesz kész a loyality küldetése a játék végére (napersze hacsak megint elő nem veszem az editort, de...)Amúgy kicsit csalódások számomra ezek az utolsó DLC-k.
A Shadow Broker-nek van némi értelme így menet közben (fél-egy évvel a végigjátszás után külön bepótolni nem láttam értelmét), csak az a baj, hogy mégis a legelső végigjátszáskor lett volna az igazi, #valahogy most sem érződik a játék szerves részének# (egyetlen infót sem passzol le nekünk Liara...), és a régi csalódásom (az elvágott szál) is megmarad még emlékként...
Az Arrival pedig egyáltalán nincs a helyén így menet közben végigjátszva sem (utólag gáz is lett volna ha megjelenik hologrammként a halott collector general...), semmi kihatása nincs a játékra, és magában is vicces egy kicsit.Szerintem erősen megtépázták az ME2-t ezzel, hogy ilyesmiket kivágtak belőle, mint a Shadow Broker, hogy később DLC-ként adhassák el. Még az a taktika sem igazán jött volna be, ha mostanáig várok a végigjátszással#.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest