- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Most így nyáron nekiálltam egy friss fullos végigjátszásnak (ME1 + DLCk -> import -> ME2 + DLCk).
Mivel szeretnék mindenkit hazahozni, viszont az első végigjátszáskor sem volt időm eleget csevegni vele és lojálissá tenni Legion-t, gondoltam most így a "disabled collector ship" után egy save game editorral bebiggyesztem őt a csapatba, és elcipem a quarianokhoz is, stb...
(*Azt olvastam, hogy már szinte a játék legelejétől -bőven az IFF előtt- ki vannak dolgozva a küldetésspecifikus mondandói. Ezek után szerintem nagyon rossz döntés voll ezt így a legvégére áttenni!)Próbálta már ezt valaki? Amitől félek, hogy:
- Mikor tényleg találkoznom kéne vele, akkor megbicsaklik majd a játék (*erről nem szólt az a szöveg), és fagyás/kiakadás/sérült mentés, stb...
- Ha a fenti aggály miatt az IFF küldetés előtt kirántom az editorral, akkor "resetelődik", vagyis megint csak nem lesz kész a loyality küldetése a játék végére (napersze hacsak megint elő nem veszem az editort, de...)Amúgy kicsit csalódások számomra ezek az utolsó DLC-k.
A Shadow Broker-nek van némi értelme így menet közben (fél-egy évvel a végigjátszás után külön bepótolni nem láttam értelmét), csak az a baj, hogy mégis a legelső végigjátszáskor lett volna az igazi, #valahogy most sem érződik a játék szerves részének# (egyetlen infót sem passzol le nekünk Liara...), és a régi csalódásom (az elvágott szál) is megmarad még emlékként...
Az Arrival pedig egyáltalán nincs a helyén így menet közben végigjátszva sem (utólag gáz is lett volna ha megjelenik hologrammként a halott collector general...), semmi kihatása nincs a játékra, és magában is vicces egy kicsit.Szerintem erősen megtépázták az ME2-t ezzel, hogy ilyesmiket kivágtak belőle, mint a Shadow Broker, hogy később DLC-ként adhassák el. Még az a taktika sem igazán jött volna be, ha mostanáig várok a végigjátszással#.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Intel 13900KS
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest