- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nah végigtoltam a DLC-ket is, nagyon jó volt, csorog a nyálam a 3. rész után

Viszont lenne pár kérdésem.
SPOILERAz történt hogy amikor a Collectorokig jutottam, és Talit küldtem a szellőzőbe, az ajtó becsukásánál meghalt. Azt hittem azért van mert vele vagyok együtt (vagyis Shepard
) ezért újrajátszottam és Mordint küldtem, de ő is meghalt. Aztán visszaolvastam és kiderült azért, mert nem szereztem be minden fejlesztést, pedig a hajók is megvoltak meg egy csomó fegyver meg minden, csak mondjuk nem épp 100%-on.Nos mivel akkor Mordin meghalt, fog szerintetek számítani valamit a 3. részben egy csapattag vagy konkrétan az ő halála?
Vagy játsszam újra onnantól az egészet? Illetve az is érdekelne hogy számít e az hogy kivel vagyok együtt, vagy szakítok és összejövök mással meg ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest