- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
csoli31
üzenetére
Köszi a részletes választ! Igazából a magyar nyelvvel nem szeretnék foglalkozni, a Steames változat meg alapból angol, ami nekem tökéletesen megfelel. Pont írták is vhol felettem, hogy nem szeretik a "Sötétben elbújt fickót" meg társait, nos én is így vagyok ezzel.
Amit viszont nem értek, hogy mégis miként tudom megvenni a Shadow Broker DLC-t, ha azt írja ki, hogy nálunk nem elérhető. Mindegy, majd kiderül egy pár óra múlva, miután végzek az első résszel és megpróbálom behúzni a DLC-ket. Akkor azt mondod, hogy ezt a három DLC-t érdemes megvenni? (Kasumi DLC, Overlord DLC, Shadow Broker) Gondolom a többi csak plusz fegyver, skin ilyesmi, azok nyilván nem érdekelnek. Vagy van még küldetéses DLC esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Milyen processzort vegyek?
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit viszont nem értek, hogy mégis miként tudom megvenni a Shadow Broker DLC-t, ha azt írja ki, hogy nálunk nem elérhető. Mindegy, majd kiderül egy pár óra múlva, miután végzek az első résszel és megpróbálom behúzni a DLC-ket. Akkor azt mondod, hogy ezt a három DLC-t érdemes megvenni? (Kasumi DLC, Overlord DLC, Shadow Broker) Gondolom a többi csak plusz fegyver, skin ilyesmi, azok nyilván nem érdekelnek. Vagy van még küldetéses DLC esetleg?