Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Na, végre. Ma reggel végeztem ezzel a Fejedelemmel. Nagyon jó a játék. Jólesett bosszút állnom Udinán azzal, hogy nem őt jelöltem a Tanácsba, hanem Andersont.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár ez lehet, hogy SPOILER!
-
echterion
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Lol, nálam még nem volt ilyen szerencsére.
Remélem, meg tudom majd menteni ezt a Wrex gyereket, mert eléggé megkedveltem. Sajnálnám, ha meghalna. 2 egység hiányzik az elbűvölés kimaxolásához, de már jó ideje nem tudom növelni (most jön a vermálos küldi, mert eddig a mellékszálakat csináltam). Remélem, elég lesz.
-
echterion
nagyúr
Sajnos az angol verzió nem fogadta el a mentésemet. A magyar nyelvű dlc miatt, hiába raktam fel, azt írta, hogy nincs fent, rakjam fel.

-
-
echterion
nagyúr
Eddig magyar nyelvű verzióval játszottam, de nem tetszenek a párbeszédek: néha teljesen érthetetlen válaszlehetőségek vannak. Áttérek az angol verzióra. Használható a mentésem ott is?
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, én vagyok béna, de nem tudom, hogy lehet a gyorsgombokhoz támadást kapcsolni. Segítenétek?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)