Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Na, végre. Ma reggel végeztem ezzel a Fejedelemmel. Nagyon jó a játék. Jólesett bosszút állnom Udinán azzal, hogy nem őt jelöltem a Tanácsba, hanem Andersont.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár ez lehet, hogy SPOILER!
-
echterion
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Lol, nálam még nem volt ilyen szerencsére.
Remélem, meg tudom majd menteni ezt a Wrex gyereket, mert eléggé megkedveltem. Sajnálnám, ha meghalna. 2 egység hiányzik az elbűvölés kimaxolásához, de már jó ideje nem tudom növelni (most jön a vermálos küldi, mert eddig a mellékszálakat csináltam). Remélem, elég lesz.
-
echterion
nagyúr
Sajnos az angol verzió nem fogadta el a mentésemet. A magyar nyelvű dlc miatt, hiába raktam fel, azt írta, hogy nincs fent, rakjam fel.

-
-
echterion
nagyúr
Eddig magyar nyelvű verzióval játszottam, de nem tetszenek a párbeszédek: néha teljesen érthetetlen válaszlehetőségek vannak. Áttérek az angol verzióra. Használható a mentésem ott is?
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, én vagyok béna, de nem tudom, hogy lehet a gyorsgombokhoz támadást kapcsolni. Segítenétek?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)