Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Na, végre. Ma reggel végeztem ezzel a Fejedelemmel. Nagyon jó a játék. Jólesett bosszút állnom Udinán azzal, hogy nem őt jelöltem a Tanácsba, hanem Andersont.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár ez lehet, hogy SPOILER!
-
echterion
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Lol, nálam még nem volt ilyen szerencsére.
Remélem, meg tudom majd menteni ezt a Wrex gyereket, mert eléggé megkedveltem. Sajnálnám, ha meghalna. 2 egység hiányzik az elbűvölés kimaxolásához, de már jó ideje nem tudom növelni (most jön a vermálos küldi, mert eddig a mellékszálakat csináltam). Remélem, elég lesz.
-
echterion
nagyúr
Sajnos az angol verzió nem fogadta el a mentésemet. A magyar nyelvű dlc miatt, hiába raktam fel, azt írta, hogy nincs fent, rakjam fel.

-
-
echterion
nagyúr
Eddig magyar nyelvű verzióval játszottam, de nem tetszenek a párbeszédek: néha teljesen érthetetlen válaszlehetőségek vannak. Áttérek az angol verzióra. Használható a mentésem ott is?
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, én vagyok béna, de nem tudom, hogy lehet a gyorsgombokhoz támadást kapcsolni. Segítenétek?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)