- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
igen? a földön 6500 millió ember él és ha ebből 100 millióan megveszik(XBOX, PS3, PC tulajok), és egy DVD-n csupán 2 eurót nyernek(500Ft), akkor 200 millió euró jut 100 dolgozónak, fejenként 2 millió euró
, és lehet többen veszik és erősen valószínű h DVD-ként 3-4 vagy több eurót nyernek a fejlesztők
, szal illik megvenni de nem fognak éhen halni
, nem is beszélve az esetleges sponzori pénzeket(Sony, MS), ill. egyéb bevételekről -
-kdM-
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha valamivel nem vagy teljesen tisztaban akkor ne ervelj vele legyszives...A fejlesztok alltalaban fix bert kapnak (nem tudom nallatok, hogy megy). Az eladott peldanyszam a kiado dolga. Mellesleg "Úgy bírom, hogy a warezoló emberek 99% ezzel a maszlaghal jön"....en pedig tudod mit birok? Hogy az ellenervelok 100%-a azzal jon hogy "szegeny fejlesztok, akik dolgoztak" ezzel 100%-ig egyetertenek csak szerintem nekik ehez semmi kozuk mivel en meg egy fejlesztot nem lattam kampanyolni mivel o megkapja a penzet. A kiado az aki megprobal mindent megtenni a warez ellen. Hidd el, a kiado lesz az utolso akit sajnalni fogok.
En egyebkent szerintem az egeszsegesebb kozep-retegbe tartozom...ha egy jatek tenyleg erdemes ra akkor megveszem (mint ahogy megtettem a Guild Wars sorozattal es meg egyeb jobb jatekkal), de egy szar 15 perces jatekert nem fogok soha adni 13e ft-ot.
Megjegyeznem meg, hogy szerencsere sok igenyesebb jatekot mar megjeleneskor 8000 ft-ert adnak ami jelentos csokkenes raadasul ott a steam es tarsai amire mostmar sok esetben nem mondhatja senki, hogy "nem veszem meg, nincs ra penz inkabb letoltom"
-
Kelvin
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Először is nem mondtam olyat, h warezolok! Azt írtam, h erről nem csak az adott emberke tehet....szerinted egy tizenéves aki esetleg több éven át gyűjtögetett, dolgozott nyáron és pénzt kért ünnepekre a családjától, h egy jó gépet vehessen lesz pénze havi két három játékot megvenni..... akkor ezen gondolkozz el!
Attól te ne félj, h a warezolók miatt éhenhalna szegény fejlesztőgárda és a kiadó
Na most a személyeskedő része:
1.nem iszok alkoholt (rendszeresen) mert sportolok 10-15 éve
2.ritkán bulizok mert tanulok és mellette dolgozom
3.közgazdász vagyok úgyhogy tudom mi a helyzet itthon és máshol (bár ezt nélküle is látom)
4.nem warezolok linux felhasználó vagyok de van egy tiszta xp-m is (meló,játék)
5.Xirtam haveroddal és az acélbetkós bakancsal kevesek lennétek hozzám hidd el
-
Xirtam
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Teljes mértékben egyetérte veled!

Új hozzászólás Aktív témák

- MotoGP & WSBK
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Macrodroid
- PlayStation 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és lehet többen veszik és erősen valószínű h DVD-ként 3-4 vagy több eurót nyernek a fejlesztők
, szal illik megvenni de nem fognak éhen halni