Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
igen? a földön 6500 millió ember él és ha ebből 100 millióan megveszik(XBOX, PS3, PC tulajok), és egy DVD-n csupán 2 eurót nyernek(500Ft), akkor 200 millió euró jut 100 dolgozónak, fejenként 2 millió euró
, és lehet többen veszik és erősen valószínű h DVD-ként 3-4 vagy több eurót nyernek a fejlesztők
, szal illik megvenni de nem fognak éhen halni
, nem is beszélve az esetleges sponzori pénzeket(Sony, MS), ill. egyéb bevételekről -
-kdM-
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha valamivel nem vagy teljesen tisztaban akkor ne ervelj vele legyszives...A fejlesztok alltalaban fix bert kapnak (nem tudom nallatok, hogy megy). Az eladott peldanyszam a kiado dolga. Mellesleg "Úgy bírom, hogy a warezoló emberek 99% ezzel a maszlaghal jön"....en pedig tudod mit birok? Hogy az ellenervelok 100%-a azzal jon hogy "szegeny fejlesztok, akik dolgoztak" ezzel 100%-ig egyetertenek csak szerintem nekik ehez semmi kozuk mivel en meg egy fejlesztot nem lattam kampanyolni mivel o megkapja a penzet. A kiado az aki megprobal mindent megtenni a warez ellen. Hidd el, a kiado lesz az utolso akit sajnalni fogok.
En egyebkent szerintem az egeszsegesebb kozep-retegbe tartozom...ha egy jatek tenyleg erdemes ra akkor megveszem (mint ahogy megtettem a Guild Wars sorozattal es meg egyeb jobb jatekkal), de egy szar 15 perces jatekert nem fogok soha adni 13e ft-ot.
Megjegyeznem meg, hogy szerencsere sok igenyesebb jatekot mar megjeleneskor 8000 ft-ert adnak ami jelentos csokkenes raadasul ott a steam es tarsai amire mostmar sok esetben nem mondhatja senki, hogy "nem veszem meg, nincs ra penz inkabb letoltom"
-
Kelvin
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Először is nem mondtam olyat, h warezolok! Azt írtam, h erről nem csak az adott emberke tehet....szerinted egy tizenéves aki esetleg több éven át gyűjtögetett, dolgozott nyáron és pénzt kért ünnepekre a családjától, h egy jó gépet vehessen lesz pénze havi két három játékot megvenni..... akkor ezen gondolkozz el!
Attól te ne félj, h a warezolók miatt éhenhalna szegény fejlesztőgárda és a kiadó
Na most a személyeskedő része:
1.nem iszok alkoholt (rendszeresen) mert sportolok 10-15 éve
2.ritkán bulizok mert tanulok és mellette dolgozom
3.közgazdász vagyok úgyhogy tudom mi a helyzet itthon és máshol (bár ezt nélküle is látom)
4.nem warezolok linux felhasználó vagyok de van egy tiszta xp-m is (meló,játék)
5.Xirtam haveroddal és az acélbetkós bakancsal kevesek lennétek hozzám hidd el
-
Xirtam
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Teljes mértékben egyetérte veled!

Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi rendszer
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, és lehet többen veszik és erősen valószínű h DVD-ként 3-4 vagy több eurót nyernek a fejlesztők
, szal illik megvenni de nem fognak éhen halni