- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Android szakmai topik
- Magisk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha valamivel nem vagy teljesen tisztaban akkor ne ervelj vele legyszives...A fejlesztok alltalaban fix bert kapnak (nem tudom nallatok, hogy megy). Az eladott peldanyszam a kiado dolga. Mellesleg "Úgy bírom, hogy a warezoló emberek 99% ezzel a maszlaghal jön"....en pedig tudod mit birok? Hogy az ellenervelok 100%-a azzal jon hogy "szegeny fejlesztok, akik dolgoztak" ezzel 100%-ig egyetertenek csak szerintem nekik ehez semmi kozuk mivel en meg egy fejlesztot nem lattam kampanyolni mivel o megkapja a penzet. A kiado az aki megprobal mindent megtenni a warez ellen. Hidd el, a kiado lesz az utolso akit sajnalni fogok.
En egyebkent szerintem az egeszsegesebb kozep-retegbe tartozom...ha egy jatek tenyleg erdemes ra akkor megveszem (mint ahogy megtettem a Guild Wars sorozattal es meg egyeb jobb jatekkal), de egy szar 15 perces jatekert nem fogok soha adni 13e ft-ot.
Megjegyeznem meg, hogy szerencsere sok igenyesebb jatekot mar megjeleneskor 8000 ft-ert adnak ami jelentos csokkenes raadasul ott a steam es tarsai amire mostmar sok esetben nem mondhatja senki, hogy "nem veszem meg, nincs ra penz inkabb letoltom"
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végső megjelenési dátumot kapott az INDUSTRIA II
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest