- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha valamivel nem vagy teljesen tisztaban akkor ne ervelj vele legyszives...A fejlesztok alltalaban fix bert kapnak (nem tudom nallatok, hogy megy). Az eladott peldanyszam a kiado dolga. Mellesleg "Úgy bírom, hogy a warezoló emberek 99% ezzel a maszlaghal jön"....en pedig tudod mit birok? Hogy az ellenervelok 100%-a azzal jon hogy "szegeny fejlesztok, akik dolgoztak" ezzel 100%-ig egyetertenek csak szerintem nekik ehez semmi kozuk mivel en meg egy fejlesztot nem lattam kampanyolni mivel o megkapja a penzet. A kiado az aki megprobal mindent megtenni a warez ellen. Hidd el, a kiado lesz az utolso akit sajnalni fogok.
En egyebkent szerintem az egeszsegesebb kozep-retegbe tartozom...ha egy jatek tenyleg erdemes ra akkor megveszem (mint ahogy megtettem a Guild Wars sorozattal es meg egyeb jobb jatekkal), de egy szar 15 perces jatekert nem fogok soha adni 13e ft-ot.
Megjegyeznem meg, hogy szerencsere sok igenyesebb jatekot mar megjeleneskor 8000 ft-ert adnak ami jelentos csokkenes raadasul ott a steam es tarsai amire mostmar sok esetben nem mondhatja senki, hogy "nem veszem meg, nincs ra penz inkabb letoltom"
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest