- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Köszönöm,akkor ki hagyom.
Ha végeztem hárommal újra kezdem,lehet csak a hármat,de van tervben egy teljes végigjátszás is.
A háromhoz fel akarok tenni még két modot és úgy végig vinni,Miranda mod érdekel,nagyon hiányzott a csajszi a háromból.De kell hozzá expanded galaxy mod is.
Na és mivel első végig játszás volt sok dolgot elrontottam.Például tudom hogy a saját lakás küldit a végére kell hagyni különben a csapat egy része kiesik a buliból.
Plusz a köv végigjátszásnál jobban odafigyelek hogy Shepard ne minden szembejövő dögösebb csajt elcsábítson.
Még egy kérdés,most vagyok a játék végén,a földön harcolok,vagyis,most nem mert tegnap késő éjjel hagytam abba valamikor kettő óra körül és nem akartam folytatni mert úgy láttam kemény harc és olyan álmosan csak eltolnám.
De ha fent van happy ending mod és vége a játéknak lehet még valamit csinálni vagy új játék?
Új hozzászólás Aktív témák

- Peugeot, Citroën topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest