Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Realme 14 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
SPOILERveszély...
nah én is leragadtam a Mass Effect előtt, így 5-6 óra játék után tudok is róla nyiltkozni. Én speciel nagyon vártam hogy megjelenjen, és mivel boxon nem ismertem, nem tudtam mire számítsak. sztem kicsit túl lett hype- olva az egész..Nem mondom, nekem is tetszik, de korántsem éreztem (eddig) hogy akkora mutatvány lenne. Amikor leszálltam a Therum-ra, az olyan mintha 1997-et írnánk, vagy mikor is volt az MDK?? kb az a szint grafikailag. Nem beszélve a Mako irányításáról. Förtelem. Az első élesebb harcnál, ahol kéne egy kis support a társaktól (a bányánál például) , egyből előjön, milyen gyenge az AI. Wrexnek egy lépcsőben sikerült elakadnia , és ott nyomatta a moonwalkert. Vannak idegesítő , logikátlan dolgok:
- miért nincs élet azon a bolygón, ahol laza kis páncélban tudok sétálgatni a felszínen és tele van nyersanyaggal?
- miért nem tudok mindenkivel beszélni ? miért a játék hívja fel a figyelmemet a fontos interakciókra?
- miért jelenik meg az inventoryban egy új tárgy , ha lelövök egy távoli , mondjuk repülő célpontot? Arcade-os nagyon.Sok ilyesmit nem értek benne...De tetszik, élvezem, jók a párbeszédek és tetszik ez a jellemfejlődés. Látszik hogy a Bioware tutira ment: mindenki talál benne valamit, ami megfogja. A sztori izgalmas és sok beszélgetésen érződik hogy nagyon nem mindegy, mit felelünk /kérdezünk. Kíváncsi vagyok, hogy változik az egész hangulata - mert egyelőre ez adja el nálam a játékot. Ja, és Wrex / Kaidan párossal toltam eddig. Most hogy megvan Liara is, lehet váltok a sunára... Nálam 8/10 a game.
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest