Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
- nem a Therum színével van bajom, hanem a grafikai megvalósítással. Nem kell hogy Crysis dzsungel legyen rajta, de azért ilyen textúrákat, kérem szépen...kkhmm...
- onnan veszem hogy van rajta nyersanyag, hogy megjelenik az info-ablakban
- sztem hülyén veszi ki magát hogy csendben álldogáló embereket/lényeket gyakorlatilag fellökhetsz, nekik szaladhatsz és meg sem mukkannak.
- akkor is arcade-os sztem hogy pikk-pakk tied lesz a cucc ami kb 800 méterre lévő enemyn volt mielőtt kinyírtad. Az Oblivionban meg a Baldur's Gate-ben is szépen ode kellett sétálni érte. Casual shit.
Nem kell egyetérteni ám. Élvezd csak, én is azt próbálom.
-
sasa134
addikt
SPOILERveszély...
nah én is leragadtam a Mass Effect előtt, így 5-6 óra játék után tudok is róla nyiltkozni. Én speciel nagyon vártam hogy megjelenjen, és mivel boxon nem ismertem, nem tudtam mire számítsak. sztem kicsit túl lett hype- olva az egész..Nem mondom, nekem is tetszik, de korántsem éreztem (eddig) hogy akkora mutatvány lenne. Amikor leszálltam a Therum-ra, az olyan mintha 1997-et írnánk, vagy mikor is volt az MDK?? kb az a szint grafikailag. Nem beszélve a Mako irányításáról. Förtelem. Az első élesebb harcnál, ahol kéne egy kis support a társaktól (a bányánál például) , egyből előjön, milyen gyenge az AI. Wrexnek egy lépcsőben sikerült elakadnia , és ott nyomatta a moonwalkert. Vannak idegesítő , logikátlan dolgok:
- miért nincs élet azon a bolygón, ahol laza kis páncélban tudok sétálgatni a felszínen és tele van nyersanyaggal?
- miért nem tudok mindenkivel beszélni ? miért a játék hívja fel a figyelmemet a fontos interakciókra?
- miért jelenik meg az inventoryban egy új tárgy , ha lelövök egy távoli , mondjuk repülő célpontot? Arcade-os nagyon.Sok ilyesmit nem értek benne...De tetszik, élvezem, jók a párbeszédek és tetszik ez a jellemfejlődés. Látszik hogy a Bioware tutira ment: mindenki talál benne valamit, ami megfogja. A sztori izgalmas és sok beszélgetésen érződik hogy nagyon nem mindegy, mit felelünk /kérdezünk. Kíváncsi vagyok, hogy változik az egész hangulata - mert egyelőre ez adja el nálam a játékot. Ja, és Wrex / Kaidan párossal toltam eddig. Most hogy megvan Liara is, lehet váltok a sunára... Nálam 8/10 a game.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Adobe Indesign
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóhifi
- Horgász topik
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest