- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
1991 óta játszom PC-n, előtte sok más géptípuson. Láttam már pár játékot. Majd mutatok neked is.
tudod ilyenkor szoktak tenyleges peldakat felhozni...de nem latom
vagod mi az az erveles? (szerintem meg a '91-es jatekfelhozatalt ne hasonlisd a maihoz plane miutan a grafikat is fikaztad)most jottem ra, hogy veled felesleges vitatkozni, mivel keptelen vagy elfogadni barmilyen tenyt es te beszelsz szuklatokorusegrol (omg...)
mellesleg ha rendszeresen olvasnad a topicot vagy csak venned a faradtsagot, hogy visszaolvass nem irnal hulyeseget
koszontem (tovabbi "ervekkel alatamsztott" uzeneteket privatba)
-
-kdM-
senior tag
van fogalmad rola hogy milyen eroforrast igenyel az alltalad elvart jatek? majd 10 ev mulva esetleg...addig pedig mutass (vagy csinalj) egy olyan jatekot ahol minden npc interaktiv es lehet vele beszelgetni
esetleg le mehetsz az utcara lokdosni embereket ha annyira reakciora vagysz
-
-kdM-
senior tag
Amikor leszálltam a Therum-ra, az olyan mintha 1997-et írnánk
ha minden bolygo szep zold mezokbol allna kicsit unalmas lenne (nekem speciel semmi bajom azzal a bolygoval)
- miért nincs élet azon a bolygón, ahol laza kis páncélban tudok sétálgatni a felszínen és tele van nyersanyaggal?
Nem lehet minden egyes bolygot bekolonizalni ha nincs eleg ember (vagy mas)....honnan veszed hogy tele van nyersanyaggal?
- miért nem tudok mindenkivel beszélni ? miért a játék hívja fel a figyelmemet a fontos interakciókra?
mert nem szukseges? + orultek hogy raeroszakoltak a dupla dvd-re ezt a tartalmat...szerintem igy is kotottek eleg kompromisszumot
- miért jelenik meg az inventoryban egy új tárgy , ha lelövök egy távoli , mondjuk repülő célpontot? Arcade-os nagyon.
szaladgalhatnal a "tetemhez" is kisemmizni es ugyanott lennel
mielott pedig megtalalnad a tobbi hibat:
sok helyen ugyanolyan texturazas es alaprajz - szinten helyhiany a dvd-n
es attol fuggoen hogy eredetid van-e vagy tort lehet olyan fegyvertulmelegedes hogy aztan nem hul le
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Macska topik
- Battlefield 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest