Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Informatikus vagyok énis vagyis remélem sikeresen az leszek egyszer.
De nálam tapasztaltabb emberektöl hallottam hogy nem az igazi a rendszer ghost után se. A legjobb mindig ha maga csinálja az ember.
Aztán ujabb verziok lehet jobbak, lehet nem. Nemtom. De ugy vagyok vele hogy egy teljesen ujrarakott rendszer jobb mint egy vissza ghostolt.
Igaz játékokat is c-re telepitem (mert van amit nem is tudsz máshova vagy szarakodik ha nem c-re teszed) de term azzal is elörébb lennék ha a játékokon kivül a win-t, meg a segédprogikat menteném ghostba.
Amugy nemtom hogy nem lehet tudni használni...
Nem jártam utána mit hogy csináltak de particiokat nem keverték össze hogy c-röl mentették aztán a d-re akarták visszatenni stb. Nem ilyesfajta hibákra gondoltam. Hanem a visszaghostolt rendszeren nem akart ugy menni minden mintha magad raktad volna vissza.szerk.: De most felpiszkáltad az agyam. Legközelebb megcsinálom a ghost mentést ha ujrateszem az xp-t. Aztán ha a köv ujrainst.nál (bár 2 xp reinst után lehet 3. már vista lesz) mégse lenne jo akkor meg manuálisan megcsinálom azt elfelejtem a ghostot örökre
Amugy ma se akart elindulni megint ez a mass effect.
Majd késöbb ujra probálom. 1x megy 1x nem. Nagyon nem vágom mi van. Kerion külön átengedtem mind2 exe-t, bár ha az lett volna a gondja akkor eddig se ment volna.
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Informatikus vagyok énis vagyis remélem sikeresen az leszek egyszer.
Majd késöbb ujra probálom. 1x megy 1x nem. Nagyon nem vágom mi van. Kerion külön átengedtem mind2 exe-t, bár ha az lett volna a gondja akkor eddig se ment volna.