Hirdetés
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
veterán
Vajon, mert Exynos alapú, itt is lehetnek (voltak a korábbi modellekkel) térerő problémák?
-
kapal
tag
Ha igazak ezek a hírek, akkor a Pixel 8 lesz a kis(ebb) méretű telefonra vágyók álma.
-
kakuk.tamas
addikt
Exynosos alappal?
Mindenki örül, hogy a Samsung kukázta, nem hinném, hogy olyan nagyon vágynak majd erre a telefonra.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
<Adamsky>
veterán
" ... a Tensor modeme kuka." - igen? Ez kb. bizonyított tény? Nem követtem eddig a Pixel mobilokat, de ez a 8-as most felkeltette az érdeklődésem a mérete miatt.
Úgy látszik marad az egy szereplős (ha Android-on maradunk, és a 2023-as évet nézzük) lista (ami a szóba jöhető mobilokat illeti). -
tomp
nagyúr
Nővérem most vett Pixel 7-et. Németeknél ugyan azt produkálja a német hálózattal mint itthon a magyar hálózattal. 4G-ről képtelen leváltani más hálózatra azaz a CS Fallback konkrétan nincs.
Ha 4G-n CA kapcsolat van akkor a VoLTE instabil(bár ez Exynos fícsör...).
Ez az Exynos alapú Tensor konkrétan 4G Only-ra van. Ne akarjon az ember 4G hálózaton lóvga vészhívást indítani mert vagy összejön vagy nem...
Vagy, hogy fél percig szenved a modem, hogy lemenjen 4G-ről a vészhívás indításához.
A Qualcomm alapú Tensor Win lenne de így... -
mrThomi
őstag
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
Sajnos a Tensor se egy világbajnok chip
OnePlus 11 5G 16/256GB Eternal Green
-
<Adamsky>
veterán
Mit értesz a "világbajnok" alatt? Azt, hogy az AnTuTu-ban nem ez a csúcstartó? Én ezt pont lesz@rnám, ha egyébként szerény fogyasztás mellett szépen elvinné a rendszert a hátán. Ez utóbbit lehet meg is teszi, de az, amit tomp írt, nem vet rá jó fényt. Na, majd elválik az első tesztek, felhasználói tapasztalatok után, hogy sikerült-e levetkőznie az előd gyerekbetegségeit. Jó lenne...
-
Cecevok
tag
Furán nagynak tűnik az 5,8 hüvelykhez a 150,5mm-es ház.
A Samsung S10e azonos kijelzőméretnél az 142,2mm. Mindenesetre várós a 7a és a 8-as is.Samsung S10e / Sony HX99 / Lumix GX800
-
mrThomi
őstag
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
Igen pont ez a problémám. A P6 Pron nyáron vizet lehetett forralni, pár app telepítése után, szívta az akkut is rendesen, a G2 ebből a szempontból jobb, de nekem valahogy az optimalizáció még mindig nem egészen teljes. Nekem szemre sok volt a röccenés a P7 Pron, illetve sokaknak nem jó a térerő, bár ez inkább ország és szolgáltató függő. Nem nagyon játszok telón, igy az antutu számok engem sem érdekelnek.
Lehet másnak más a tapasztalata, de én ezt így látom
Az eddigi legjobb chip amivel a snap 865 utan talalkoztam az a 8+gen1, szivesen megneznék egy ilyen chippel egy pixelt idén, de nyilvan ki fog majd derülni hogy sikerül az új tensor.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 11 5G 16/256GB Eternal Green
-
tomboy0013
veterán
A gyenge térerő is inkább csak a 6-os szériánál volt, a 7-esnél már jobb a modem, addig panaszkodtak rá ameddig nem volt VoLTE.
Cecevok: szerintem ezt az 5.8-at erősen benézhették. Nem gondolnám hogy ennyivel kisebb legyen az előd modelltől, ráadásul senki sem igazán megy 6 coll alá mert igen erős anyagi buktát kockáztat vele.
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Hát én a Pixel 6-al akkorát szivtam, hogy elengedtem a márkát pár évre. Az előző 5 telefonommal összesen nem volt annyi térerő gondom, mint azzal. Mondják hogy a 7 jobb lett, azt is mondják hogy meg azzal is lehetnek térerő gondok. Ebből kiindulva skippelem a 8-at is.
Keelah Se'lai!
-
<Adamsky>
veterán
válasz
forgonati #18 üzenetére
Ez valami egészen hihetetlen, amit itt olvasok. Régebben rossz viccnek tűnt, hogy egyszer majd telefonálni nem lehet a telefonokkal, de kb. már itt tartunk.
... de legalább van csacsi-ragyi sok hertzes AMOLED, kamera hegyek, és önmagát megforraló SoC. Mindez aranyárban. -
k-adi
nagyúr
féléve pixel 7 van, semmi gondom nincs vele.. telekom, 4g, volte, stb., nem tudom nálatok mivan, itt megy minden és gyors is az OS (még)
-
vakablak93
senior tag
Egész szép lesz mint a hetes széria is, bár ezek a lekerekítések elég nagynak tűnnek. Nekem kicsit már soknak tűnik.
Ami a Tensort meg a sokat emlegetett térerőgondokat illeti, én németországban élek, a simkártyám is olyan szolgáltatótól van ahol a telefon kapható és a hetesen a térerő és a mobilnet is épp olyan jó mint előtte a snapival szerelt régi Pixelemen volt.
Akkor is mikor nagytávolságba utazok vonattal és közben filmezek.Megértem ha valakinek nem jön be magyarországon, amikor szabadságon otthon voltam nekem is katasztrófa volt néha, ennek okán otthoniaknak nem is szoktam ajánlani.
Ami magát a tensor teljesítményét illeti szépen pörög vele a hetes, én sokat játtszok is a mobilról, ott is megállja a helyét, ha nem is egy csúcssoc.
Szóval annyira nem drámai a helyzet szerintem
Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
vakablak93
senior tag
válasz
vakablak93 #24 üzenetére
Ez lemaradt, ha bármi hírét lehetett volna hallani hogy lesz még kicsi Pixel akkor vártam volna és nem veszem meg a hetest, pedig a fenébe a sima 8 állati jó méretnek tűnik.
Na mind1 csak ezért nem fogok váltani.Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
Yeffy
veterán
ha vegre tenyleg eltakaritjak az edge kijelzot a 8 Pro-rol, akkor lehet, h inkabb ez lesz az uj telom, mint a 7a.
kivancsian varom az idei felhoztalt.
Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ
-
A hetes még ki sem hűlt... Hova a csába rohanunk?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #27 üzenetére
na ezaz
-
Már majdnem rendeltem egy hetest erre már itt is az utód.
Na azt a pár hónapot már kibírom valahogy. De mintha kicsit gyors lenne ez a fejlődés..:)
-
<Adamsky>
veterán
" ... azt a pár hónapot már kibírom valahogy."
De, szerintem akkor se vegyél semmit, mert újabb 6 hónap múlva jön a 9-es
Viszont, ha rá 180 nappal 10-est is vehetsz, akkor én a 9-est is elengedném.Komoly(abb)ra fordítva: nincs itt fejlődés (ahogy írod), csak szőnyegbombázás.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tomboy0013 #30 üzenetére
"hála" a mókuskeréknek nálam csak úgy repül az idő.. /minka-alvás -munka-alvás..végtelenszer/
viszont a 8-as jobban tetszik inkább várok a megjelenésig.:)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Júniusban érkezhet a 7a és a Fold, összel a 8-as széria, kisebb méretben.
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- iPhone 11 Pro 64GB Space Gray független jó állapotú-1 hónap garancia, számla-R6524-Face ID hiba
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest