- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
Igen pont ez a problémám. A P6 Pron nyáron vizet lehetett forralni, pár app telepítése után, szívta az akkut is rendesen, a G2 ebből a szempontból jobb, de nekem valahogy az optimalizáció még mindig nem egészen teljes. Nekem szemre sok volt a röccenés a P7 Pron, illetve sokaknak nem jó a térerő, bár ez inkább ország és szolgáltató függő. Nem nagyon játszok telón, igy az antutu számok engem sem érdekelnek.
Lehet másnak más a tapasztalata, de én ezt így látom
Az eddigi legjobb chip amivel a snap 865 utan talalkoztam az a 8+gen1, szivesen megneznék egy ilyen chippel egy pixelt idén, de nyilvan ki fog majd derülni hogy sikerül az új tensor.
-
tomp
félisten
Nővérem most vett Pixel 7-et. Németeknél ugyan azt produkálja a német hálózattal mint itthon a magyar hálózattal. 4G-ről képtelen leváltani más hálózatra azaz a CS Fallback konkrétan nincs.
Ha 4G-n CA kapcsolat van akkor a VoLTE instabil(bár ez Exynos fícsör...).
Ez az Exynos alapú Tensor konkrétan 4G Only-ra van. Ne akarjon az ember 4G hálózaton lóvga vészhívást indítani mert vagy összejön vagy nem...
Vagy, hogy fél percig szenved a modem, hogy lemenjen 4G-ről a vészhívás indításához.
A Qualcomm alapú Tensor Win lenne de így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest