- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
vakablak93 #24 üzenetére
Ez lemaradt, ha bármi hírét lehetett volna hallani hogy lesz még kicsi Pixel akkor vártam volna és nem veszem meg a hetest, pedig a fenébe a sima 8 állati jó méretnek tűnik.
Na mind1 csak ezért nem fogok váltani. -
vakablak93
őstag
Egész szép lesz mint a hetes széria is, bár ezek a lekerekítések elég nagynak tűnnek. Nekem kicsit már soknak tűnik.
Ami a Tensort meg a sokat emlegetett térerőgondokat illeti, én németországban élek, a simkártyám is olyan szolgáltatótól van ahol a telefon kapható és a hetesen a térerő és a mobilnet is épp olyan jó mint előtte a snapival szerelt régi Pixelemen volt.
Akkor is mikor nagytávolságba utazok vonattal és közben filmezek.Megértem ha valakinek nem jön be magyarországon, amikor szabadságon otthon voltam nekem is katasztrófa volt néha, ennek okán otthoniaknak nem is szoktam ajánlani.
Ami magát a tensor teljesítményét illeti szépen pörög vele a hetes, én sokat játtszok is a mobilról, ott is megállja a helyét, ha nem is egy csúcssoc.
Szóval annyira nem drámai a helyzet szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest