- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- iPhone topik
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
-
Zozzant
addikt
válasz
Zsolt_16 #4526 üzenetére
Hát ez le van pukkanva rendesen, gyűjtők nem ilyet keresnek és ők a nagy pénzesek. Annak lehet jó aki használná. Karcos a lencse látszik, hogy szét volt szedve, a "cm" feliratnál a szűrőmenet csúnyán néz ki, ha a lencséket olyan hozzáértő bontotta amilyennek látszik akkor a képe is jelentősen romolhatott. Kelet balkáni országból nehéz lesz ebay-en eladni, jelenlegi árak fele és make offer opcióval esetleg.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Zsolt_16 #4527 üzenetére
basszus nem pont erről másolták az orosz jupiter 9-et? nagyon ismerős nekem ez a design...a jupi nem egy rossz obi, és nem is a legolcsóbb, gondolom akkor az eredeti még jobb/drágább lehet...legutóbb asszem átszámolva kb 150 ezer huf-ért láttam ebay-en ilyent...bár lehet félrenéztem
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Creator Kit - HERO 13/12/11/10/9 akciókamerákhoz
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DJI OSMO Mobile SE stabilizátor
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest