- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodorpeter
csendes tag
válasz
steelsec #2482 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a téma, újabb kísérletet tettem. A múltkor nem tudom mit bénáztam, mert most elsőre sikerült.
Tehát a gép menüjében a beépített vaku üzemmódját át kell állítani kézire. Itt a menüben van lehetőség a villanás erejét is megadni. Kipróbáltam több erősséget is, mindegyik működött. Én általában hátső redőnyre szinkronizálva használom a vakut, így hagytam ezt a beállítást. A vaku kompenzációjával is játszottam egy kicsit, kompenzálás nélkül és vele is működött.
A lényeg tehát a vaku manuális beállításában rejlik.Mivel a múlt alkalommal makrózáskor kellett volna villantanom, kipróbáltam közgyűrűsorral is (bár különbség elviekben nem lehetne). Természetesen úgy is elvillantotta a vakut.
Remélem nálad is működik.
-
fodorpeter
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged