Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
Még annyi, hogy nem a Yashi miatt vetődött fel a reducer csere, hanem rögtön az villant át az agyamon, hogy egy obinál se lesz végtelen, hogyha a Yashinál nincs. Akkor még bennem is az volt, hogy elvileg a Heliosnak kellene problémásnak lennie.
Update:
Közeben látom már írtál te is egy választ

Majdnem végigolvastam ezt a topikot, és inkább a 11-es Jupitert ajánlották, mert hogy az nyitva is éles. Amúgy meg külön megfogott az a 60-as évekbeli futurisztikus formája. (Én legalábbis annak látom.)
A Pentaxot is nézegettem, az sincs kizárva. Amit előbb találok

-
Matska
senior tag
Akkor nem kell tökönszúrni magam, hogy nem lesznek jók az m42 obik a reducterre

A Yashi még a korábbi gépről visszamaradt hagyaték, és amúgy is tervben volt az eladása. Álmaim netovábbja jelenleg, egy Jupiter 11-es meg egy 1.4-es Takumar, nagyjából ebben a sorrendben még a Helios mellé.
Aztán valamikor a jövő évben egy 24 vagy 28 milis + egy 35milis obi még befér a sorba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest