Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Tényleg és g3, gx1 meg a gh2 is ilyen, most néztem meg
Ez elég gáz a pana részéről, mert ők általában alaposan teletömik jobbnál jobb szoftveres ficsőrökkel a vázaikat. A módban van még rendszervakuval az 1/60-as baki, vakuval belövi a záridőt fix 1/60-ra és nem mozdul
Ezért szoktam M módra váltani rendszervakuval... Meg hogy on topik téma is legyen, amikor mf obival belenagyítasz a képbe, legkisebb nagyítással megjelenik egy kis ablakocska, amit tetszőlegesen lehet a kijelzőn bárhová helyezni. Na ez nagyon frankó lenne, mert egyszerre látod az élességet a kinagyított élőképen meg a kompozíciót is, de így a belenagyított élőkép homályos...
Magic lantern-el volt hasonló a magic zoom, csak az működött is normálisan, nagyon szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Mikrotik routerek
- Alkoholista nevelde
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez elég gáz a pana részéről, mert ők általában alaposan teletömik jobbnál jobb szoftveres ficsőrökkel a vázaikat. A módban van még rendszervakuval az 1/60-as baki, vakuval belövi a záridőt fix 1/60-ra és nem mozdul
Ezért szoktam M módra váltani rendszervakuval... Meg hogy on topik téma is legyen, amikor mf obival belenagyítasz a képbe, legkisebb nagyítással megjelenik egy kis ablakocska, amit tetszőlegesen lehet a kijelzőn bárhová helyezni. Na ez nagyon frankó lenne, mert egyszerre látod az élességet a kinagyított élőképen meg a kompozíciót is, de így a belenagyított élőkép homályos...
Magic lantern-el volt hasonló a magic zoom, csak az működött is normálisan, nagyon szerettem.