Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
Vyndree
üzenetére
Ez a Revuenon és Chinon testvérmodell, viszonylag gyakori, konzumer cuccok voltak. Előbbiből csak 8, utóbbiból 6 és 8 lamellással is találkoztam. Valószínűleg többféle gyártó és nagyobb minőségbeli szórás, mint pl. egy Canon, Nikon, Pentax... sajátnál. Vannak M42 verziók 50 és 55mm-en, a Tomioka gyártásúak kiemelkedőek, ritkábbak, drágábbak. PK bajonettre jobb és olcsóbb választás az SMC Pentax-M 1.7/50. Annyira eltalált konstrukció, hogy pl. hitvita is szokott kerekedni az M 1.4/50-hez hasonlítgatásból.
-
80hun
addikt
válasz
Vyndree
üzenetére
Egy revu mc van a hardveraprón szép állapotban

-
jjeahh
nagyúr
válasz
Vyndree
üzenetére
Nekem egy 55mm F1.4 revuenon van, 10k volt, F1.4-en nagyon lágy, de F2-őn sokkal élesebb, mint egy megfizethető F1.8 vagy F1.7-es üveg nyitva, szal szerintem megérte. F1.7-F1.8 vonalon nekem ezekkel van (szubjektív!) tapasztalatom: helios 44-2, pentacon mc 50mm f1.8, minolta md 50mm F1.7, om zuiko 50mm F1.8.
helios 44-2: érdekes olcsó manuálokhoz képest krémes rekeszelve is kerek bokeh, semmilyen rekeszen nem tűéles, sarkakban ken, de érdekes módon nyitva nem vészes a hasonló árú üvegekhez viszonyítva.
pentacon mc 50mm f1.8: semmiben nem tud kiemelkedőt, inkább rendszerint alulmarad, nekem nem tetszik
minolta md 50mm F1.7: nyitva lágy és ideges de egyet rekeszelve iszonyat éles, kontrasztos meg minden, kár, hogy rekeszelve a bokeh szögletes.
om zuiko 50mm F1.8: ez az obi elég megosztó, sokak szerint nem kiemelkedő, a nálam lévő példány viszont valszeg valami újabb darab, mert kb azt hozza amit a minolta. Ezt a sanda gyanúmat az is bizonyítja, hogy a frontlencse kékes-lilásan csillog, elvileg a korai gyengébb darabok lencséje sárgás volt. -
80hun
addikt
válasz
Vyndree
üzenetére
Az adapter engem se kötött meg soha már megint van a m4/3-hoz vagy 6féle

Kinek hogy én nem szoktam vesződni a külföldi rendeléssel általában azonnal akarom
Tőle szoktam venni, sokszor van is neki olyan amilyet keresek.Az 1.4-eseket ár alatt vadászni kell , sűrűn nézd a licitálós oldalt mert ha olcsón van fenn azonnal elkel szinte.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Autós topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő