Hirdetés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Ha jól sejtem a bázistávval nem lehet gond, ha az adapter méret helyes, és koppanásig beletekered.
Habár nem értem, ha eddig az objektívek feliratai középre kerültek, akkor ezzel az obival hogyhogy nem?
Szerintem az adapter jó lehet, kéne keríteni egy M42-es vázat és abba beletekerni az obit, lehet ott se állna be középre! -
jjeahh
nagyúr
persze, hogy vissza tudnád, nekem két ilyen adapterem van, mindkettőt szedtem már szét, egyszerűen koppanásig visszatolod a belsejét és nyomod, amíg visszacsavarozod... az elején egyszer kb egy milimétert én is tévedtem, mert nem gondoltam, hogy számít, és kb. két hétig hisztiztem, hogy tönkrement a helios, sehogysem jöttem rá mi a baja
én hülye előbb persze hogy az obit kaptam szét nem az adaptert 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ricoh GRIIIx HDF
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én hülye előbb persze hogy az obit kaptam szét nem az adaptert