- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
Zozzer888 #3319 üzenetére
Én egy olcsóbb adaptert vettem az index adok veszeken, mivel nincs benne lencse, ezért elég az, hogy kicsit masszív legyen, de semmi mozgó/elektronikus alkatrész nincs benne, szóval nem nagy művészet. Meg tudtommal az m43 elég jó a régi manuális üvegekhez, mert van végtelen minddel (ezt persze lehet egy tapasztaltabb ember megcáfolja, én még nem találkoztam ilyennel). Két M42-es adapterem meg egy Canon FD-m van, mindegyik tökéletesen működik. Annyi a szépséghiba, hogy az egyik M42-esen a piros pötty, ami jelezné hogy hol kell összeilleszteni az a belső felületen van és nem a külsőn, így arra figyelni kell, hogy megtaláljam, de amúgy semmi extra.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest