- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
csatacsita #13641 üzenetére
Alacsony talpfeszültségű, régi manuális vakut vehetsz 3-4e Ft-ért, softboxot meg fabrikálhatsz alus belsejű dobozokból, pl. cigidohányos, chipses. Kezdésnek jó, ha van rá keret, meg úgyis a TTL-nél kötsz ki.
-
szazbolha
addikt
válasz
csatacsita #13641 üzenetére
Nikon belépő DSLR + kitobi + DCR250 egy használható trió. DCR250 kapható olcsón, ha nincs a piacon, tudok olyan előtétet ajánlani ami tényleg jó. (ebay-en sok gagyit árulnak)
Sajnálom, de saját tapasztalat alapján azt javaslom Nikon DSLR esetén vagy mondj le a manuális objektívek használatáról vagy válts MILC-re. Én ezt tettem. D5500-am volt több objektívvel. Nem bántam meg, pedig kiváló szenzora volt.
Akár elég egy régi Sony Milc. Börzén 30eFt-ért adtam el egy Sony NEX F3-at és ettől olcsóbban vettem egy A3000-et. Makróra az F3 kicsit alkalmasabb a kihajtható LCD miatt + könnyű pici. A beépített vakuk gyengék, de derítővel makrózni is lehet vele. 16Mpix már bőven elég A4-es nyomatok vagy web-es képek készítésére.Nem kell túlgondolni a dolgot, egy áttetsző műanyag doboz + alufólia is csodákat tehet a vakuval: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest