Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
válasz
Rapid136
üzenetére
A lényeg :Kell egy szint a felszerelésből ami valóban használható.
Amúgy vannak azért furcsa esetek.
Pár hete árultam egy távmérős Jupiter 9-est 85mm f2 egy Fotga NEX adapterrel együtt 28 e Ft-ért. Rám írt egy srác, mennyi lenne adapter nélkül. Írtam, hogy 27 e Ft még is mit gondol mennyit ér egy 2 e Ft adapter. Az neki drága, persze konkrétan alkudni nem akart. Ahogy gondolod írtam neki. :-) Végül jó helyre került, nekem pedig lett egy vörös T jelölésű alu Biometarom a 65 évével tuti darab, meg is lepődtem milyen kontrasztja van. -
Muerte68
addikt
válasz
Rapid136
üzenetére
Ebben én sem szerintem sem a félmilliós szetten múlik a jó fotó,ha neked arra van szükség hozzá akkor azért az nem túl jó

A mikrós topic-ban is csinálnak akár portrékat is profi szinten,fuji-val esküvőt fotóznak,vagy munkára használják azért nehogy ne lehessen már fullframe nélkül,meg 200 ezres Voigtlander és a 125 ezres Nokton-nélkül jó képet csinálni.
Ezek a nekem mi van dolgok inkább ilyen rongyrázás feelinget adnak-hogy te megteheted,a többi ember meg lúzer
Elég sok ember tud olcsóbb szettel is fotózni hogy nem a technikának kell eladi a fotót.
Semmi bajom az A7-tel de azon kívül is van élet manuális obokkal is főleg hogy az A7-tulajok nagy része azér vett régi obikat mert a natívra nem maradt pénze.
Egy pár ezres obihoz 230-ezres vázat venni"mer az az igazi"elég érdekes hozzáállás főleg hogy azon kívül hogy FF egy fapados régi vázat kap amiben még bajonettet kell cserélni mert lötyög-nincs stabi nincs aksi idő.pld-m4/3-[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest