-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
Rapid136 #13126 üzenetére
Ebben én sem szerintem sem a félmilliós szetten múlik a jó fotó,ha neked arra van szükség hozzá akkor azért az nem túl jó
A mikrós topic-ban is csinálnak akár portrékat is profi szinten,fuji-val esküvőt fotóznak,vagy munkára használják azért nehogy ne lehessen már fullframe nélkül,meg 200 ezres Voigtlander és a 125 ezres Nokton-nélkül jó képet csinálni.
Ezek a nekem mi van dolgok inkább ilyen rongyrázás feelinget adnak-hogy te megteheted,a többi ember meg lúzer
Elég sok ember tud olcsóbb szettel is fotózni hogy nem a technikának kell eladi a fotót.
Semmi bajom az A7-tel de azon kívül is van élet manuális obokkal is főleg hogy az A7-tulajok nagy része azér vett régi obikat mert a natívra nem maradt pénze.
Egy pár ezres obihoz 230-ezres vázat venni"mer az az igazi"elég érdekes hozzáállás főleg hogy azon kívül hogy FF egy fapados régi vázat kap amiben még bajonettet kell cserélni mert lötyög-nincs stabi nincs aksi idő.pld-m4/3-[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windowsos tablet topic
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- AliExpress tapasztalatok
- Nem lesz Xiaomi 16
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest