- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
Itt találsz párfajta régi lencsét, a fotók legnagyobbrésze nyitott blendével készült,
-
faki_
senior tag
Ha nem ijedsz meg egy adapter vásárlásától, akkor egy SMC Pentax-M 50mm F1.7-et is vehetsz 10-12e Ft-ért, az 1.4-es verzió kb. a duplája szokott lenni.
-
80hun
addikt
Nekem 90mm vivitar macrom van. Jó obi. És mindkettő 1:1 leképzésre képes.
Vágyom az 55mmes-re is. :-) -
polcsa
aktív tag
Ezt pont olvastam.
Ez a Telemegor jó lehet? Az a baj, hogy nem vagyok járatos obi ranglistában. Most próbálom összeállítani az enyémet, 1. az élesség, 2. a nagyobbacska gyútáv, 3. az ár., stb.faki_:
Nem sürgős a vétel, ha megéri, inkább várok egy eladó Tair-ra. A Telemegor-nál gondolom élesebb a képe.copass:
Na a Sonnar-t pont tudtam, hogy "lista első", de hát a képüknek megfelelő az áruk is... karcolnak.
Amúgy a Telemegor is majd 2 kg, szerencsére nem szempont.
Volt egy hibás a PH-n (Sonnar 200/2.8-as), blende valszeg KO-s volt, de nyitva még használni lehetett volna. Azt az eladó sem akarta igazán eladni... -
berobi78
tag
Én most tettem fel. Egy helyen tud tönkremenni a kamera, amikor felinstallálod. De ez néhány másodperc, illetve figyelj oda, hogy minden megfelelően legyen beállítva a gépen (pl: módválasztó P állásban)
itt van az install guide.Illetve letörölésnél is figyelj oda, de ez is le van írva a wikin.
Ha gondolod írj privit, és segítek.
-
mrmarkus
aktív tag
Semmi baja nem lesz tőle a kamerának...
-
jjeahh
nagyúr
sacc 3 éve (ha nem több) kézből fotózok, portrézok manuális obikkal, köztük egy helios-al is, néha canon-al is, lásd az aláírásomban lévő linken... szal tény hogy inkább statikus vagy kevésbé mozgó témára jók a manuálok, de közel sem lehetetlen velük fókuszálni
pár tipp: inkább élőképet használj, ne keresőt, nagyíts bele, pózoltasd a modellt, pillanatképekre annyira nem jók a manuálok, rekeszelj F2.8-ra, a záridőd legyen gyorsabb mint 1/50, hogy ne mozduljon be, esetleg ha mersz kockáztatni egy magic lantern-el, abban vannak olyan ficsőrök, amik segíthetik a manuálozást, személy szerint valami magic zoom nevű featuret szerettem a legjobban benne, azzal gyakorlatilag már sétáló, nem túl gyorsan mozgó embereket is simán le tudtam kapni. -
MrChris
nagyúr
Csippes az adapter? Nekem az sokat segített a dslr Olye510-en. Meg kicseréltem a mattüveget törőékesre és kigyakoroltam mikor csippan, mit látok. Azon épp úgy volt, hogy mindig közelről tekertem végtelen felé és az első csippanás kb jó. Amúgy szokott olyan lenni hogy nem pont ott van az élesség a szenzoron mint ahol a keresőben.
Szép az OVF de ilyenkor (is) jó az EVF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest