Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Jó reggelt uraim.
Segítségeteket kérném.
600D-n egy Helios 44m-4.
Egyszerűen képtelen vagyok éles képet lőni. Tárgyakról természetben, vagy otthon, esetleg vakuval még csak-csak akad 1-2. De portrét, hogy esetleg a szem éles legyen egyszerűen képtelen vagyok.
Most akkor vagy én vagyok gyík és hagyni kellene ezt az egészet, meg ez az üveg nem erre van, vagy valamit eleve rosszul csinálok és nyitva ezzel nem is ésszerű összehozni ezt az örvénylő hatást a portréval.
LV-t használtam már. ott zoom de ugye sokszor nincs lehetőség állványt használni, kézből pedig mm-eken múlik a dolog sokszor, illetve az élesség állítás is annyira finom, hogy kezdem most már elveszíteni a reményt.
El tudnátok látni pár tanáccsal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest